Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yabancı Öğrencilere Muyu Seti Dağıtımı Yapıldı

NEVŞEHİR 27.10.2016 - 15:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yabancı Öğrencilere Muyu Seti Dağıtımı Yapıldı

Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığı göçmen çocukları sevindirdi.
Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığı göçmen çocukları sevindirdi.   Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak düzenlenen bir organizasyonla Nevşehir Valisi Sayın İlhami Aktaş tarafından “Uyumlu Bir Göç Politikası Çerçevesinin Desteklenmesi Projesi” kapsamında Cumhuriyet İlkokulunda öğrenim gören göçmen çocuklara içerisinde kırtasiye setlerinin bulunduğu “MUYU SETİ” dağıtım töreni yapıldı.   Törene Vali Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürü Ömer Taşçı, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.   Nevşehir Valisi Sayın İlhami Aktaş göçmen çocuklarla yakından ilgilendi ve dağıtılan setlerin Türkiye Cumhuriyeti devletinin size vermiş olduğu değerin bir göstergesidir” dedi.  
Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığı göçmen çocukları sevindirdi.

Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığı göçmen çocukları sevindirdi.

 

Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak düzenlenen bir organizasyonla Nevşehir Valisi Sayın İlhami Aktaş tarafından “Uyumlu Bir Göç Politikası Çerçevesinin Desteklenmesi Projesi” kapsamında Cumhuriyet İlkokulunda öğrenim gören göçmen çocuklara içerisinde kırtasiye setlerinin bulunduğu “MUYU SETİ” dağıtım töreni yapıldı.

 

Törene Vali Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürü Ömer Taşçı, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

 

Nevşehir Valisi Sayın İlhami Aktaş göçmen çocuklarla yakından ilgilendi ve dağıtılan setlerin Türkiye Cumhuriyeti devletinin size vermiş olduğu değerin bir göstergesidir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.