Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vücudumuzun Bilmecesi?

EĞİTİM 05.12.2016 - 13:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vücudumuzun Bilmecesi?

Nevşehir'in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji ortaokul öğrencileri, "Vücudumuzun Bilmecesi" konulu proje çalışması yaptı.
Nevşehir'in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji ortaokul öğrencileri, "Vücudumuzun Bilmecesi" konulu proje çalışması yaptı. Kardelen Eğitim Kurumları'nın ortaokul öğrencileri okul arkadaşlarına vücudumuzun bilmecesini çözelim konulu projeyi tanıttı. Fen ve Teknoloji öğretmeni Merve KARACA AY önderliğinde hazırlanan projeye ortaokul öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Proje sahibi öğrenciler meraklı arkadaşlarına hazırladıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kardelen Eğitim kurumları ilköğretim müdürü Faruk ÇAMCI ise hazırlanan stantları gezerek bu projenin diğer çalışmalara da örnek oluşturacağını söyledi. ÇAMCI, çalışmaya katılan öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti.
Nevşehir'in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji ortaokul öğrencileri, "Vücudumuzun Bilmecesi" konulu proje çalışması yaptı.

Nevşehir'in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji ortaokul öğrencileri, "Vücudumuzun Bilmecesi" konulu proje çalışması yaptı. Kardelen Eğitim Kurumları'nın ortaokul öğrencileri okul arkadaşlarına vücudumuzun bilmecesini çözelim konulu projeyi tanıttı.

Fen ve Teknoloji öğretmeni Merve KARACA AY önderliğinde hazırlanan projeye ortaokul öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Proje sahibi öğrenciler meraklı arkadaşlarına hazırladıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kardelen Eğitim kurumları ilköğretim müdürü Faruk ÇAMCI ise hazırlanan stantları gezerek bu projenin diğer çalışmalara da örnek oluşturacağını söyledi. ÇAMCI, çalışmaya katılan öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.