MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vefalı başkan

SİYASET 10.07.2020 - 10:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vefalı başkan

AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar ve beraberindeki parti yöneticileri salgın nedeniyle ara verdikleri Partinin eski yöneticilerini ziyaret etmeyi sürdürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar ve beraberindeki parti yöneticileri salgın nedeniyle ara verdikleri Partinin eski yöneticilerini ziyaret etmeyi sürdürüyor.   İl Başkan Yardımcısı Tevfik Ekici ve Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitaslan'ın da katıldığı ziyaretlerde Başkan Yanar, adeta vefanın sadece bir semtin adı olmadığını da gösteriyor.   Yanar ziyaretlere ilişkin paylaşımında; "Pandemi sürecinde ara verdiğimiz ziyaretlerimizden olan önceki dönemlerde partimizde görev yapmış dava arkadaşlarımızla her zamanki gibi birlikte olmaya devam ediyoruz" dedi.
AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar ve beraberindeki parti yöneticileri salgın nedeniyle ara verdikleri Partinin eski yöneticilerini ziyaret etmeyi sürdürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar ve beraberindeki parti yöneticileri salgın nedeniyle ara verdikleri Partinin eski yöneticilerini ziyaret etmeyi sürdürüyor.

 

İl Başkan Yardımcısı Tevfik Ekici ve Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitaslan'ın da katıldığı ziyaretlerde Başkan Yanar, adeta vefanın sadece bir semtin adı olmadığını da gösteriyor.

 

Yanar ziyaretlere ilişkin paylaşımında; "Pandemi sürecinde ara verdiğimiz ziyaretlerimizden olan önceki dönemlerde partimizde görev yapmış dava arkadaşlarımızla her zamanki gibi birlikte olmaya devam ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.