MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali İnci Sezer Becel, Hacıbektaş Rifat Kartal Huzurevini ziyaret etti

NEVŞEHİR 23.03.2021 - 19:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali İnci Sezer Becel, Hacıbektaş Rifat Kartal Huzurevini ziyaret etti

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Hacıbektaş Rifat Kartal Huzurevi’ni ziyaret etti.
  Huzurevinde yaşayan yaşlılara karanfil veren Vali Becel bir süre yaşlılarla sohbet ederek görüştü. Vali Becel, Türk Kültürü’nde yaşlıların önemli bir yeri olduğunu söyleyerek, “Sizler bizim her daim başımızın tacısınız. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin” dedi.   Programda yaşlılar adına konuşma yapan huzurevi sakini Hasan Güler, kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı Vali Becel’e teşekkür ederek, her türlü imkanların kendilerine sunulduğu söyledi.   Vali Becel konuşmasında, tarihin her döneminde Milletimiz yaşlısına gereken önemi vermiş, büyüğe saygı milletimizin en önemli töresi, vazgeçilmez geleneği olduğunu ifade ederek, “Ne mutlu bize ki, millet olarak, büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, aksine, onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensubuz. Yaşlılarımıza huzurlu bir ortam sunmak, saygı ve hürmette kusur etmemek her şeyden önce bir vefa borcudur. Bizlerin büyüyüp yetişmemizde bin bir emek sarf eden anne ve babamız başta olmak üzere tüm yaşlılarımızın bizlerden en büyük beklentisi olan sevgi ve saygımızı her fırsatta onlara gösterip bu güzel hasletimizi ileriki nesillerimize aktararak devam ettirmek temel görevimizdir” dedi.   Konuşmaların ardından huzurevi sakini Telli Kopan tarafından Vali Becel’e yaşlılarca yapılan ahşap boyama tepsi takdim edildi.   Program günün anısına yaşlılar ile birlikte huzurevi bahçesine fidan dikimi ile sona erdi.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Hacıbektaş Rifat Kartal Huzurevi’ni ziyaret etti.

 

Huzurevinde yaşayan yaşlılara karanfil veren Vali Becel bir süre yaşlılarla sohbet ederek görüştü. Vali Becel, Türk Kültürü’nde yaşlıların önemli bir yeri olduğunu söyleyerek, “Sizler bizim her daim başımızın tacısınız. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin” dedi.

 

Programda yaşlılar adına konuşma yapan huzurevi sakini Hasan Güler, kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı Vali Becel’e teşekkür ederek, her türlü imkanların kendilerine sunulduğu söyledi.

 

Vali Becel konuşmasında, tarihin her döneminde Milletimiz yaşlısına gereken önemi vermiş, büyüğe saygı milletimizin en önemli töresi, vazgeçilmez geleneği olduğunu ifade ederek, “Ne mutlu bize ki, millet olarak, büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, aksine, onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensubuz. Yaşlılarımıza huzurlu bir ortam sunmak, saygı ve hürmette kusur etmemek her şeyden önce bir vefa borcudur. Bizlerin büyüyüp yetişmemizde bin bir emek sarf eden anne ve babamız başta olmak üzere tüm yaşlılarımızın bizlerden en büyük beklentisi olan sevgi ve saygımızı her fırsatta onlara gösterip bu güzel hasletimizi ileriki nesillerimize aktararak devam ettirmek temel görevimizdir” dedi.

 

Konuşmaların ardından huzurevi sakini Telli Kopan tarafından Vali Becel’e yaşlılarca yapılan ahşap boyama tepsi takdim edildi.

 

Program günün anısına yaşlılar ile birlikte huzurevi bahçesine fidan dikimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.