MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Becel'den '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı' mesajı

GÜNCEL 23.07.2020 - 22:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Becel'den '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı' mesajı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel 2' 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı' nedeniyle bir mesaj yayımladı.
  Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel 2' 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı' nedeniyle bir mesaj yayımladı.   Vali Becel mesajında şunları kaydetti; ''Demokratik sistemin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, toplumun bilgilendirilmesi, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ve sorumlulukların yanı sıra, saydam ve katılımcı yönetimin temel aracıdır. Büyük bir fedakârlıkla görevlerini yapan, basın meslek ilkelerinden taviz vermeksizin çok zor şartlarda görevlerini yerine getiren basın mensuplarımıza, görev ve sorumlulukları ile kamu görevi yapma hassasiyeti gösteren bütün medya kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum.   Haber alma özgürlüğünün dönüm noktası olarak nitelendirebileceğimiz 24 Temmuz 1908 tarihinde basında sansürün kaldırılması ile her yıl 24 Temmuz günü kutlanan Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda tüm basın çalışanlarının Basın Bayramı’nı kutluyor, basın mensuplarımıza ve ailelerine sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum.'' 
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel 2' 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı' nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel 2' 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı' nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Vali Becel mesajında şunları kaydetti;

''Demokratik sistemin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, toplumun bilgilendirilmesi, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ve sorumlulukların yanı sıra, saydam ve katılımcı yönetimin temel aracıdır. Büyük bir fedakârlıkla görevlerini yapan, basın meslek ilkelerinden taviz vermeksizin çok zor şartlarda görevlerini yerine getiren basın mensuplarımıza, görev ve sorumlulukları ile kamu görevi yapma hassasiyeti gösteren bütün medya kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum.

 

Haber alma özgürlüğünün dönüm noktası olarak nitelendirebileceğimiz 24 Temmuz 1908 tarihinde basında sansürün kaldırılması ile her yıl 24 Temmuz günü kutlanan Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda tüm basın çalışanlarının Basın Bayramı’nı kutluyor, basın mensuplarımıza ve ailelerine sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum.'' 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.