MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Taksi Durağını Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 20.07.2018 - 07:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Taksi Durağını Ziyaret Etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, esnaflarla buluşmaya ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.
  Nevşehir Merkezde hizmet veren taksi durağını ziyaret eden Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, taksici esnaflarla sohbet ederek, taleplerini dinledi.   Ziyaretlerinde Vali İlhami Aktaş’a; İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve İl Müftüsü Yakup Öztürk de eşlik etti.   Taksi şoförlerinden taksi durağı ile ilgili bilgi alan Vali Aktaş, “Her gün yüzlerce insanla konuşan ve bir bakıma toplumun nabzını tutan taksici esnaflarımız, kentimizde ve yakın çevrede gelişen olayları ve sorunları en iyi bilenlerdendir” dedi.   Taksiciler ise Vali İlhami Aktaş’a, ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, taleplerini dinleme fırsatı verdikleri için kendilerine teşekkür ettiler.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, esnaflarla buluşmaya ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

 

Nevşehir Merkezde hizmet veren taksi durağını ziyaret eden Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, taksici esnaflarla sohbet ederek, taleplerini dinledi.

 

Ziyaretlerinde Vali İlhami Aktaş’a; İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve İl Müftüsü Yakup Öztürk de eşlik etti.

 

Taksi şoförlerinden taksi durağı ile ilgili bilgi alan Vali Aktaş, “Her gün yüzlerce insanla konuşan ve bir bakıma toplumun nabzını tutan taksici esnaflarımız, kentimizde ve yakın çevrede gelişen olayları ve sorunları en iyi bilenlerdendir” dedi.

 

Taksiciler ise Vali İlhami Aktaş’a, ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, taleplerini dinleme fırsatı verdikleri için kendilerine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.