Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Nevşehirli Turizmciler İle Bir Araya Geldi

TURİZM 12.07.2017 - 07:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Nevşehirli Turizmciler İle Bir Araya Geldi

Kapadokya turizm bölgesinin mevcut potansiyelinin değerlendirilmesi amacıyla Vali İlhami Aktaş turizm sektör temsilcileriyle Uçhisar Beldesi Elai Restoran’da bir araya geldi.
  Kapadokya turizm bölgesinin mevcut potansiyelinin değerlendirilmesi amacıyla Vali İlhami Aktaş turizm sektör temsilcileriyle Uçhisar Beldesi  Elai Restoran’da bir araya geldi.  Uluslararası Skal Dernekler Federasyonu Kapadokya Kulübü Başkanı Kübilay Bozunoğlulları, Asbaşkan İlker Horozal beraberinde kulüp üyeleri, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol, TÜRSAB Başkanı Coşkun Kırtıl ve turizm işletmesi yetkilileri hazır bulundu.  Yapılan görüşmelerde Kapadokya Bölgesi'nde alternatif turizm faaliyetlerinin entegrasyonuna yönelik yapılabilecek çalışmalar, bölgede kalış sürelerinin ve turizm gelirlerinin artırılmasına yönelik geliştirilebilecek faaliyetler ve stratejiler tartışıldı.  Vali Aktaş, “ Nevşehir’in potansiyel olarak bir dünya şehri olduğunu Kapadokya’yı çok daha farklı boyutlara taşımak gerektiğine inanıyoruz. Kapadokya’nın turizm alt yapısının güçlendi. Yeni cazibe merkezleri kazandırıldı. Bir çok restorasyon çalışmasıyla tarihi eserleri hayata kazandırdık, bölgenin turizm altyapısını güçlendirmeye çalışıyoruz” dedi.
Kapadokya turizm bölgesinin mevcut potansiyelinin değerlendirilmesi amacıyla Vali İlhami Aktaş turizm sektör temsilcileriyle Uçhisar Beldesi Elai Restoran’da bir araya geldi.

 

Kapadokya turizm bölgesinin mevcut potansiyelinin değerlendirilmesi amacıyla Vali İlhami Aktaş turizm sektör temsilcileriyle Uçhisar Beldesi  Elai Restoran’da bir araya geldi.

 Uluslararası Skal Dernekler Federasyonu Kapadokya Kulübü Başkanı Kübilay Bozunoğlulları, Asbaşkan İlker Horozal beraberinde kulüp üyeleri, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol, TÜRSAB Başkanı Coşkun Kırtıl ve turizm işletmesi yetkilileri hazır bulundu.

 Yapılan görüşmelerde Kapadokya Bölgesi'nde alternatif turizm faaliyetlerinin entegrasyonuna yönelik yapılabilecek çalışmalar, bölgede kalış sürelerinin ve turizm gelirlerinin artırılmasına yönelik geliştirilebilecek faaliyetler ve stratejiler tartışıldı.  Vali Aktaş, “ Nevşehir’in potansiyel olarak bir dünya şehri olduğunu Kapadokya’yı çok daha farklı boyutlara taşımak gerektiğine inanıyoruz. Kapadokya’nın turizm alt yapısının güçlendi. Yeni cazibe merkezleri kazandırıldı. Bir çok restorasyon çalışmasıyla tarihi eserleri hayata kazandırdık, bölgenin turizm altyapısını güçlendirmeye çalışıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.