Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Nevşehir Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 24.08.2016 - 13:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Nevşehir Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Gazeteciler Cemiyetini (NGC) ziyaret etti.
  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Gazeteciler Cemiyetini (NGC) ziyaret etti. Valiler Kararnamesi ile Haziran ayında Nevşehir´de göreve başlayan Vali Aktaş, çeşitli kurum ve kuruluşlara yönelik sürdürdüğü ziyaretler kapsamında, NGC’yi ziyaret etti. Vali Aktaş’ı NGC Başkanı Bayram Ekici, Yönetim Kurulu üyesi Oğuz Özdem, gazeteciler Osman Aytekin, Hilal Göktaş, Alpaslan Körükcü ve Sezer Altunok karşıladı. Ziyarette Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Haydar Güneyli de hazır bulundu. NGC Başkanı Ekici, Vali Aktaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Nevşehir’de gazetecilerin zor şartlarda görev yaptığını anlatan Ekici, “Meslektaşlarımız zor şartlar altında görevini en iyi şekilde yapmaya gayret ediyor. Haberi en doğru şekilde okuyucularına sunmaya, kamuoyunu bilgilendirmeye çalışıyor” dedi. Vali Aktaş da Nevşehir’deki gazetecilerin sorumlu şekilde çalıştığını belirterek, gazetecilere çalışmalarında başarılar diledi. Ekici, ziyaretin anısına Vali Aktaş’a kendi fotoğrafının yer aldığı bir tablo hediye etti
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Gazeteciler Cemiyetini (NGC) ziyaret etti.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Gazeteciler Cemiyetini (NGC) ziyaret etti.

Valiler Kararnamesi ile Haziran ayında Nevşehir´de göreve başlayan Vali Aktaş, çeşitli kurum ve kuruluşlara yönelik sürdürdüğü ziyaretler kapsamında, NGC’yi ziyaret etti.

Vali Aktaş’ı NGC Başkanı Bayram Ekici, Yönetim Kurulu üyesi Oğuz Özdem, gazeteciler Osman Aytekin, Hilal Göktaş, Alpaslan Körükcü ve Sezer Altunok karşıladı. Ziyarette Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Haydar Güneyli de hazır bulundu. NGC Başkanı Ekici, Vali Aktaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Nevşehir’de gazetecilerin zor şartlarda görev yaptığını anlatan Ekici, “Meslektaşlarımız zor şartlar altında görevini en iyi şekilde yapmaya gayret ediyor. Haberi en doğru şekilde okuyucularına sunmaya, kamuoyunu bilgilendirmeye çalışıyor” dedi.

Vali Aktaş da Nevşehir’deki gazetecilerin sorumlu şekilde çalıştığını belirterek, gazetecilere çalışmalarında başarılar diledi.

Ekici, ziyaretin anısına Vali Aktaş’a kendi fotoğrafının yer aldığı bir tablo hediye etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.