Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı

NEVŞEHİR 23.11.2017 - 11:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesajında;   “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk “Milletleri kurtaracak olanlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir” diyerek medeniyet yarışında en önemli gücün öğretmenlerimiz olduğuna işaret etmiştir. Ülkedeki birlik ve beraberliğin bozulmaması için çocuklarımızın iyi eğitim almasını sağlayan öğretmenlerimizden en büyük beklentimiz, ülkesini, milletini ve çevresini seven, sağlıklı, zeki, değerlerine sahip çıkan, vizyonlu, üretken, hoşgörülü bir gençlik yetiştirmeleridir. Bu vesilesiyle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, büyük fedakarlık ve özveri göstererek, geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı bir cevher gibi işleyen, yetiştiren değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, emekli öğretmenlerimize sağlıklı ömürler diliyor, bugün aramızda bulunmayan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesajında;

 

“Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk “Milletleri kurtaracak olanlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir” diyerek medeniyet yarışında en önemli gücün öğretmenlerimiz olduğuna işaret etmiştir.

Ülkedeki birlik ve beraberliğin bozulmaması için çocuklarımızın iyi eğitim almasını sağlayan öğretmenlerimizden en büyük beklentimiz, ülkesini, milletini ve çevresini seven, sağlıklı, zeki, değerlerine sahip çıkan, vizyonlu, üretken, hoşgörülü bir gençlik yetiştirmeleridir.

Bu vesilesiyle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, büyük fedakarlık ve özveri göstererek, geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı bir cevher gibi işleyen, yetiştiren değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, emekli öğretmenlerimize sağlıklı ömürler diliyor, bugün aramızda bulunmayan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.