Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vakıf çeşmesi açtırmak için kampanya başlattılar

EĞİTİM 14.01.2021 - 13:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vakıf çeşmesi açtırmak için kampanya başlattılar

Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve ailelerinin desteği ile “Susuz Yüreklere Can” sloganıyla maddi zorluklar ve fiziki şartlar nedeniyle su sıkıntısı çeken Afrika’da su kuyusu ve vakıf çeşmesi açtırmak için kampanya başlattılar.
  NEVŞEHİR(MHA) Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve ailelerinin desteği ile “Susuz Yüreklere Can” sloganıyla maddi zorluklar ve fiziki şartlar nedeniyle su sıkıntısı çeken Afrika’da su kuyusu ve vakıf çeşmesi açtırmak için kampanya başlattılar.    Öğrenciler, Afrika'da susuzluk çeken din kardeşlerimiz için kumbaralarında biriktirdikleri paraları Türkiye Diyanet Vakfı'na bağışladılar.    İmam Hatip Lisesi Müdürü Veli Sağır tarafından su kuyusu için toplanan 6 bin 600 TL, Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şube Başkanı ve İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya' ya teslim edildi.    İmam Hatip Lisesi Müdürü Sağır, Afrika başta olmak üzere dünyanın birçok noktasında temiz içme suyu bulma sıkıntısı yaşayan insanlara bir nebze de olsa yardımcı olabilmek adına okul genelinde “Susuz Yüreklere Can” sloganıyla kampanya başlattıklarını belirtti. Öğrenci velilerinin de kampanyaya destek verdiğini ifade eden Sağır, öğrencilerimizle birlikte topladığımız bu miktarı Afrika'da su kuyusu açılması için Türkiye Diyanet Vakfı'na bağışlayarak binlerce kilometre uzakta yaşayan ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatma fırsatına sahip olduk. Projenin yürütülmesinde emeği geçen başta idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize destekleri için çok teşekkür ederiz." dedi.    ​Nevşehir İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerimizde 4/B kapsamında görevlerini başarı ile devam ettiren Mühendis ve Veteriner Hekim personellerimiz, 2021 yılı için yenilenen sözleşmelerini İl Müdürlüğümüzde düzenlenen törenle imzaladılar.    İl Müdürümüz Okan YILMAZ' ın katıldığı törende sözleşmelerini yenileyen personellere ; halkımızın güvenilir gıdaya erişimi noktasında özellikle içerisinde bulunduğumuz salgın sürecinde gayretlerin artırılmasını istedi ve hayırlı olsun dedi. 
Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve ailelerinin desteği ile “Susuz Yüreklere Can” sloganıyla maddi zorluklar ve fiziki şartlar nedeniyle su sıkıntısı çeken Afrika’da su kuyusu ve vakıf çeşmesi açtırmak için kampanya başlattılar.

 

NEVŞEHİR(MHA) Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve ailelerinin desteği ile “Susuz Yüreklere Can” sloganıyla maddi zorluklar ve fiziki şartlar nedeniyle su sıkıntısı çeken Afrika’da su kuyusu ve vakıf çeşmesi açtırmak için kampanya başlattılar. 

 

Öğrenciler, Afrika'da susuzluk çeken din kardeşlerimiz için kumbaralarında biriktirdikleri paraları Türkiye Diyanet Vakfı'na bağışladılar. 

 

İmam Hatip Lisesi Müdürü Veli Sağır tarafından su kuyusu için toplanan 6 bin 600 TL, Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şube Başkanı ve İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya' ya teslim edildi. 

 

İmam Hatip Lisesi Müdürü Sağır, Afrika başta olmak üzere dünyanın birçok noktasında temiz içme suyu bulma sıkıntısı yaşayan insanlara bir nebze de olsa yardımcı olabilmek adına okul genelinde “Susuz Yüreklere Can” sloganıyla kampanya başlattıklarını belirtti. Öğrenci velilerinin de kampanyaya destek verdiğini ifade eden Sağır, öğrencilerimizle birlikte topladığımız bu miktarı Afrika'da su kuyusu açılması için Türkiye Diyanet Vakfı'na bağışlayarak binlerce kilometre uzakta yaşayan ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatma fırsatına sahip olduk. Projenin yürütülmesinde emeği geçen başta idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize destekleri için çok teşekkür ederiz." dedi. 

 

​Nevşehir İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerimizde 4/B kapsamında görevlerini başarı ile devam ettiren Mühendis ve Veteriner Hekim personellerimiz, 2021 yılı için yenilenen sözleşmelerini İl Müdürlüğümüzde düzenlenen törenle imzaladılar. 

 

İl Müdürümüz Okan YILMAZ' ın katıldığı törende sözleşmelerini yenileyen personellere ; halkımızın güvenilir gıdaya erişimi noktasında özellikle içerisinde bulunduğumuz salgın sürecinde gayretlerin artırılmasını istedi ve hayırlı olsun dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.