MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ustalarla Tiyatro Atölyesi için sertifika töreni düzenlenecek

KÜLTÜR-SANAT 01.02.2020 - 14:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ustalarla Tiyatro Atölyesi için sertifika töreni düzenlenecek

Nevşehir Belediyesi’nin 16 yaş ve üzeri oyuncu adayları için düzenlediği ‘Ustalarla Oyunculuk Atölyesi’ için sertifika töreni düzenlenecek.
    Nevşehir Belediyesi’nin 16 yaş ve üzeri oyuncu adayları için düzenlediği ‘Ustalarla Oyunculuk Atölyesi’ için sertifika töreni düzenlenecek.   Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin ünlü sanatçı ve eğitmenlerinin katılımı ile gerçekleştirilen ‘Ustalarla Tiyatro Atölyesi’ 2 Şubat Pazar günü sona eriyor.   Atölyenin sona ermesi dolayısıyla 2 Şubat Pazar akşamı saat 19.30’da Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sertifika töreni düzenlenecek.   Nevşehir’de ilk kez gerçekleştirilen ustalarla oyunculuk eğitimlerinde kursiyerlere hem teorik hem de pratik olarak verilen eğitimler Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.   Nevşehir’in yanı sıra Türkiye’nin farklı illerinden 65 oyuncu adayının katıldığı oyunculuk atölyesinde katılımcılar Türk Tiyatrosunun usta isimleri tarafından; oyunculuğa giriş, oyunculuk egzersizleri, yaratıcı drama, vücut dili, rol, makyaj, şarkı sözünden şiire, eleştri teknikleri, uygulamalı müzikal tiyatro, dans, bale, sahne, nefes alma teknikleri, bedenle tanışma, dramaturji, diksiyon, ses teknikleri, sahne disiplini, doğaçlama, role yaklaşım, seslendirme, taklit, şovmenlik, sunuculuk ve yönetmenlik dersleri verildi.
Nevşehir Belediyesi’nin 16 yaş ve üzeri oyuncu adayları için düzenlediği ‘Ustalarla Oyunculuk Atölyesi’ için sertifika töreni düzenlenecek.

 

 

Nevşehir Belediyesi’nin 16 yaş ve üzeri oyuncu adayları için düzenlediği ‘Ustalarla Oyunculuk Atölyesi’ için sertifika töreni düzenlenecek.

 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin ünlü sanatçı ve eğitmenlerinin katılımı ile gerçekleştirilen ‘Ustalarla Tiyatro Atölyesi’ 2 Şubat Pazar günü sona eriyor.

 

Atölyenin sona ermesi dolayısıyla 2 Şubat Pazar akşamı saat 19.30’da Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sertifika töreni düzenlenecek.

 

Nevşehir’de ilk kez gerçekleştirilen ustalarla oyunculuk eğitimlerinde kursiyerlere hem teorik hem de pratik olarak verilen eğitimler Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

Nevşehir’in yanı sıra Türkiye’nin farklı illerinden 65 oyuncu adayının katıldığı oyunculuk atölyesinde katılımcılar Türk Tiyatrosunun usta isimleri tarafından; oyunculuğa giriş, oyunculuk egzersizleri, yaratıcı drama, vücut dili, rol, makyaj, şarkı sözünden şiire, eleştri teknikleri, uygulamalı müzikal tiyatro, dans, bale, sahne, nefes alma teknikleri, bedenle tanışma, dramaturji, diksiyon, ses teknikleri, sahne disiplini, doğaçlama, role yaklaşım, seslendirme, taklit, şovmenlik, sunuculuk ve yönetmenlik dersleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.