MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüpspor’un deplasmanda bileği bükülmüyor

SPOR 28.11.2021 - 16:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüpspor’un deplasmanda bileği bükülmüyor

Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Ürgüpspor deplasmanda Develispor’u 2-1 mağlup etti.
  BAL Ligi 3.Bölge 3.Grup 5.hafta müsabakasında Ürgüpspor, Kayseri deplasmanında Develispor'u  2-1 mağlup etti. Ürgüpspor deplasmanda ilk yarıda rakibine oranla üstün bir oyun sergilerken maçın 10.dakikasında Barış’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca ilk yarı Ürgüpspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.   Maçın ikinci yarısında ev sahibi ekip Develispor gol için yüklendiği Ürgüpspor kalesinde aradığı golü 53.dakikada Osman’ın kaydettiği gol ile maçta durumu 1-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra her iki takımda kontrollü bir oyun sergilerken Ürgüpspor zaman zaman Develispor kalesinde etkili oldu. Maçın son dakikasında Ürgüpspor aradığı golü Eray ile bulurken takımını 2-1 öne geçirdi. Maçın son dakikasında galibiyet golünü bulan Ürgüpsporlu futbolcuların sevinçleri görülmeye değerdi.   Maçta başka gol olmayınca Ürgüpspor deplasmanda Develispor’u 2-1 mağlup ederek haftayı altın değerinde 3 puan ile kapattı.
Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Ürgüpspor deplasmanda Develispor’u 2-1 mağlup etti.

 

BAL Ligi 3.Bölge 3.Grup 5.hafta müsabakasında Ürgüpspor, Kayseri deplasmanında Develispor'u  2-1 mağlup etti. Ürgüpspor deplasmanda ilk yarıda rakibine oranla üstün bir oyun sergilerken maçın 10.dakikasında Barış’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca ilk yarı Ürgüpspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısında ev sahibi ekip Develispor gol için yüklendiği Ürgüpspor kalesinde aradığı golü 53.dakikada Osman’ın kaydettiği gol ile maçta durumu 1-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra her iki takımda kontrollü bir oyun sergilerken Ürgüpspor zaman zaman Develispor kalesinde etkili oldu. Maçın son dakikasında Ürgüpspor aradığı golü Eray ile bulurken takımını 2-1 öne geçirdi. Maçın son dakikasında galibiyet golünü bulan Ürgüpsporlu futbolcuların sevinçleri görülmeye değerdi.

 

Maçta başka gol olmayınca Ürgüpspor deplasmanda Develispor’u 2-1 mağlup ederek haftayı altın değerinde 3 puan ile kapattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.