Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüplü turizmcilerde ilçenin tanımına katkı sağlıyor

TURİZM 31.01.2020 - 15:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüplü turizmcilerde ilçenin tanımına katkı sağlıyor

Kapadokya’nın başkenti Nevşehir birçok tarihi ve turistik ilçe ve beldesiyle İstanbul EMİTT fuarında boy gösteriyor.
NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya’nın başkenti Nevşehir birçok tarihi ve turistik ilçe ve beldesiyle İstanbul EMİTT fuarında boy gösteriyor.   Türkiye’nin uluslararası tanıtımında önemli bir rol oynayan EMİTT fuarına katılanlar kendi yörelinin tarihi ve turistik mekanlarının yanında yöresel ürünlerini de fuara gelenlere tanıtıyor.   Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün de bizzat katıldığı fuarda Ürgüplü turizmcilerde hem bölgenin hem de ilçenin tanıtımına önemli ölçüde katkı sağlıyorlar.   Turistik Otel İşletmecisi Hülya Güldal Bilen’de Türkiye’nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden Kapadokya’nın ve Ürgüp ilçesinin tanıtımı için bizzat çaba sarf edenlerden sadece birisi.   Fuarın bölge ve Ürgüp tanıtımı açısından son derece verimli geçtiğini söyleyen Turistik Otel İşletmecisi Hülya Güldal Bilen, bu ve benzeri fuarların bölgeye daha fazla turist çekilebilmesi için büyük önem taşıdığına da vurgu yaptı.
Kapadokya’nın başkenti Nevşehir birçok tarihi ve turistik ilçe ve beldesiyle İstanbul EMİTT fuarında boy gösteriyor.

NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya’nın başkenti Nevşehir birçok tarihi ve turistik ilçe ve beldesiyle İstanbul EMİTT fuarında boy gösteriyor.

 

Türkiye’nin uluslararası tanıtımında önemli bir rol oynayan EMİTT fuarına katılanlar kendi yörelinin tarihi ve turistik mekanlarının yanında yöresel ürünlerini de fuara gelenlere tanıtıyor.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün de bizzat katıldığı fuarda Ürgüplü turizmcilerde hem bölgenin hem de ilçenin tanıtımına önemli ölçüde katkı sağlıyorlar.

 

Turistik Otel İşletmecisi Hülya Güldal Bilen’de Türkiye’nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden Kapadokya’nın ve Ürgüp ilçesinin tanıtımı için bizzat çaba sarf edenlerden sadece birisi.

 

Fuarın bölge ve Ürgüp tanıtımı açısından son derece verimli geçtiğini söyleyen Turistik Otel İşletmecisi Hülya Güldal Bilen, bu ve benzeri fuarların bölgeye daha fazla turist çekilebilmesi için büyük önem taşıdığına da vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.