MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüplü Milli Bisikletçiden Başkan Aktürk'e ziyaret

SPOR 09.04.2021 - 19:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüplü Milli Bisikletçiden Başkan Aktürk'e ziyaret

Ürgüplü milli bisikletçi Oğuzhan Tiryaki, 56. Bisiklet Turunda pedal çevirmek üzere geldiği Ürgüp’te ilk durağı Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk oldu.
  Başkan Aktürk’ü ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgi aktaran Tiryaki’yi ödüllendiren Aktürk, Salcano Cappadocia takımından beri Oğuzhan Tiryaki’yi takip ettiğini ifade etti.   2010 yılında Ürgüp’te bisiklet sporuna halen antrenörü olan Mustafa Karaselek’in teşvikleriyle başladığını söyleyen Tiryaki, Ürgüp’te bir çok kişinin desteğiyle bugünlere geldiğinin altını çizerek hepsine minnettar olduğunu dile getirdi.   Aktürk, 56. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunun tüm etaplarında tüm sporculara başarılar dilediğini belirterek “Türkiye Şampiyonluğu, Balkan Şampiyonluğu ve Avrupa’daki Uluslararası yarışlarda çeşitli dereceler elde eden Ürgüp’ün evladı Oğuzhan Tiryaki’ye Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda da başarılar diliyorum.” Dedi.
Ürgüplü milli bisikletçi Oğuzhan Tiryaki, 56. Bisiklet Turunda pedal çevirmek üzere geldiği Ürgüp’te ilk durağı Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk oldu.

 

Başkan Aktürk’ü ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgi aktaran Tiryaki’yi ödüllendiren Aktürk, Salcano Cappadocia takımından beri Oğuzhan Tiryaki’yi takip ettiğini ifade etti.


 

2010 yılında Ürgüp’te bisiklet sporuna halen antrenörü olan Mustafa Karaselek’in teşvikleriyle başladığını söyleyen Tiryaki, Ürgüp’te bir çok kişinin desteğiyle bugünlere geldiğinin altını çizerek hepsine minnettar olduğunu dile getirdi.


 

Aktürk, 56. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunun tüm etaplarında tüm sporculara başarılar dilediğini belirterek “Türkiye Şampiyonluğu, Balkan Şampiyonluğu ve Avrupa’daki Uluslararası yarışlarda çeşitli dereceler elde eden Ürgüp’ün evladı Oğuzhan Tiryaki’ye Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda da başarılar diliyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.