Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Ziraat Odası'ndan uygulama 'Reflektör Tak Görünür Ol'

İLÇELER 19.11.2021 - 17:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Ziraat Odası'ndan uygulama 'Reflektör Tak Görünür Ol'

Ürgüp Ziraat Odası Organizesi ile Ürgüp ilçesine bağlı Ulaşlı köyünde ‘reflektör tak, görünür ol’ projesi kapsamında, tarım araçlarına reflektör takıldı.
Ürgüp ilçesine bağlı Ulaşlı köyünde ‘reflektör tak, görünür ol’ projesi kapsamında, tarım araçlarına reflektör takıldı. Karayollarında meydana gelebilecek traktör, bölgede tarım aracı olan patpatların karıştığı trafik kazalarını önlemek amacıyla, Ürgüp Ziraat Odası tarafından temin edilen reflektörler İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü bilgilendirmeleri ile Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Buket Ergün, 11.Jandarma Trafik Tim Komutanı Uzm.J.7.kad.Çvş. Gökmen Öğüş, İlçe Emniyet Trafik Ekipleri, Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Aydın, Ürgüp İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Güleç ve Teknik Personelleri, İş Bankası Nevşehir Tarım Yetkilisi Hasan Hüseyin Aydın, Ulaşlı Köyü Muhtarı Halil İbrahim Gürbüz ve köy halkının katılımı ile üçgen reflektör ve reflektör bant olmak üzere 300 adet ücretsiz dağıtılarak uygulama yapıldı. Uygulamaya ek olarak İçişleri Bakanlığımız tarafından trafik güvenliğine dair toplumsal duyarlılığı yükseltmek amacıyla başlatılan “Bi Hareketine Bakar Hayat” kampanyası kapsamında Emniyet ile Jandarma personelinin ortaklaşa yürüttüğü emniyet kemeri trafik uygulaması da gerçekleştirildi. Uygulamada, tarım araçları sahiplerine bilgilendirilme yapılırken, takılan reflektörlerin önemine değinildi. 11.Jandarma Trafik Tim Komutanı Uzm.J.7.kad.Çvş. Gökmen Öğüş, traktör sürücülerine akşam 18.00 'dan sonra tedbir almadan (robs, tepe lambası, ışık ) karayollarına çıkmamaları, patpat tabir edilen araç kullanıcılarına ise trafiğin yoğun olduğu karayollarına  çıkmamaları konularında bilgilendirme yaptı. Uygulama hakkında açıklamalarda bulunan Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, odalarının desteğiyle yapılan etkinlik kapsamında, ilçedeki tüm tarım araçlarına reflektör takmayı hedeflediklerini belirterek, “Amaç, gece karanlık yollarda,  can ve mal güvenliğinin sağlanması, tarımsal araçların karıştığı üzücü kazaları önlemek ve en aza indirmek. Uygulamadan çiftçilerimiz memnun. Bir yıldır odamızda ÇKS işlemlerini yaptıran üreticilerimize yaklaşık 3 bin adet ücretsiz reflektör bant dağıtımı gerçekleştirdik, faydalı olduğunu düşünüyorum, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.  
Ürgüp Ziraat Odası Organizesi ile Ürgüp ilçesine bağlı Ulaşlı köyünde ‘reflektör tak, görünür ol’ projesi kapsamında, tarım araçlarına reflektör takıldı.

Ürgüp ilçesine bağlı Ulaşlı köyünde ‘reflektör tak, görünür ol’ projesi kapsamında, tarım araçlarına reflektör takıldı.

Karayollarında meydana gelebilecek traktör, bölgede tarım aracı olan patpatların karıştığı trafik kazalarını önlemek amacıyla, Ürgüp Ziraat Odası tarafından temin edilen reflektörler İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü bilgilendirmeleri ile Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Buket Ergün, 11.Jandarma Trafik Tim Komutanı Uzm.J.7.kad.Çvş. Gökmen Öğüş, İlçe Emniyet Trafik Ekipleri, Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Aydın, Ürgüp İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Güleç ve Teknik Personelleri, İş Bankası Nevşehir Tarım Yetkilisi Hasan Hüseyin Aydın, Ulaşlı Köyü Muhtarı Halil İbrahim Gürbüz ve köy halkının katılımı ile üçgen reflektör ve reflektör bant olmak üzere 300 adet ücretsiz dağıtılarak uygulama yapıldı. Uygulamaya ek olarak İçişleri Bakanlığımız tarafından trafik güvenliğine dair toplumsal duyarlılığı yükseltmek amacıyla başlatılan “Bi Hareketine Bakar Hayat” kampanyası kapsamında Emniyet ile Jandarma personelinin ortaklaşa yürüttüğü emniyet kemeri trafik uygulaması da gerçekleştirildi.

Uygulamada, tarım araçları sahiplerine bilgilendirilme yapılırken, takılan reflektörlerin önemine değinildi. 11.Jandarma Trafik Tim Komutanı Uzm.J.7.kad.Çvş. Gökmen Öğüş, traktör sürücülerine akşam 18.00 'dan sonra tedbir almadan (robs, tepe lambası, ışık ) karayollarına çıkmamaları, patpat tabir edilen araç kullanıcılarına ise trafiğin yoğun olduğu karayollarına  çıkmamaları konularında bilgilendirme yaptı.

Uygulama hakkında açıklamalarda bulunan Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, odalarının desteğiyle yapılan etkinlik kapsamında, ilçedeki tüm tarım araçlarına reflektör takmayı hedeflediklerini belirterek, “Amaç, gece karanlık yollarda,  can ve mal güvenliğinin sağlanması, tarımsal araçların karıştığı üzücü kazaları önlemek ve en aza indirmek. Uygulamadan çiftçilerimiz memnun. Bir yıldır odamızda ÇKS işlemlerini yaptıran üreticilerimize yaklaşık 3 bin adet ücretsiz reflektör bant dağıtımı gerçekleştirdik, faydalı olduğunu düşünüyorum, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
































 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.