Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp ve Pamukkale kardeş kent oldu

İLÇELER 06.07.2020 - 16:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp ve Pamukkale kardeş kent oldu

Pamukkale Belediyesi Mart ayı, Ürgüp Belediyesi de Temmuz ayı toplantısında aldığı kararla Kardeş Kent ilişkisi kurdu.
  Pamukkale Belediyesi Mart ayı, Ürgüp Belediyesi de Temmuz ayı toplantısında aldığı kararla Kardeş Kent ilişkisi kurdu.   Türkiye'nin turizmde önemli noktalarından olan Ürgüp ve 346 bin nüfuslu Pamukkale ilçeleri kardeş kent oldu.   Türkiye'nin sıcak hava balonculuğu merkezi olan Kapadokya ile balon uçuşlarına geçtiğimiz yıllarda ev sahipliği yapmaya başlayan Pamukkale, turizmde iş birliği için kardeş kent oldu.   Mart ayı meclis toplantısında Pamukkale Belediyesi aldığı kararla Ürgüp ile işbirliği için Belediye Başkanı Avni Örki'ye yetki verirken, Temmuz ayı meclis toplantısında da oy birliğiyle Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'e yetki verildi.   Alınan kararlarda Belediye yetki ve sorumluluk alanına giren konularda toplumsal hizmetler, ekonomik ve sosyal ilişkileri geliştirmek amacıyla kültür, sanat ve spor gibi alanlarda faaliyet ve projeler gerçekleştirilerek işbirliği ile hizmet üretilmesi kapsamında Pamukkale Belediyesi ile Ürgüp Belediyesi arasında kardeş kent ilişkisi kurulmasına, Belediyelerin imkânları ve tabi oldukları mevzuat çerçevesinde karşılıklı işbirliği yapılmasına karar verildi.
Pamukkale Belediyesi Mart ayı, Ürgüp Belediyesi de Temmuz ayı toplantısında aldığı kararla Kardeş Kent ilişkisi kurdu.

 

Pamukkale Belediyesi Mart ayı, Ürgüp Belediyesi de Temmuz ayı toplantısında aldığı kararla Kardeş Kent ilişkisi kurdu.

 

Türkiye'nin turizmde önemli noktalarından olan Ürgüp ve 346 bin nüfuslu Pamukkale ilçeleri kardeş kent oldu.

 

Türkiye'nin sıcak hava balonculuğu merkezi olan Kapadokya ile balon uçuşlarına geçtiğimiz yıllarda ev sahipliği yapmaya başlayan Pamukkale, turizmde iş birliği için kardeş kent oldu.

 

Mart ayı meclis toplantısında Pamukkale Belediyesi aldığı kararla Ürgüp ile işbirliği için Belediye Başkanı Avni Örki'ye yetki verirken, Temmuz ayı meclis toplantısında da oy birliğiyle Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'e yetki verildi.

 

Alınan kararlarda Belediye yetki ve sorumluluk alanına giren konularda toplumsal hizmetler, ekonomik ve sosyal ilişkileri geliştirmek amacıyla kültür, sanat ve spor gibi alanlarda faaliyet ve projeler gerçekleştirilerek işbirliği ile hizmet üretilmesi kapsamında Pamukkale Belediyesi ile Ürgüp Belediyesi arasında kardeş kent ilişkisi kurulmasına, Belediyelerin imkânları ve tabi oldukları mevzuat çerçevesinde karşılıklı işbirliği yapılmasına karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.