Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Ülkü Ocaklarından Ağabeylerine İbretlik Ders

İLÇELER 03.05.2016 - 15:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Ülkü Ocaklarından Ağabeylerine İbretlik Ders

Milliyetçi Hareket Partisinde son günlerde yaşanan mücadele tüm hızıyla devam ederken, Ülkü Ocakları Ürgüp İlçe Başkanı Oytun Akyol’un anlamlı, ibret verici sosyal medya paylaşımı büyük destek buldu.
Milliyetçi Hareket Partisinde son günlerde yaşanan mücadele tüm hızıyla devam ederken, Ülkü Ocakları Ürgüp İlçe Başkanı Oytun Akyol’un anlamlı, ibret verici sosyal medya paylaşımı büyük destek buldu. “İmza veren de vermeyen de bizim kardeşimizdir” diyen Akyol bu örnek tavrıyla büyüklerine de örnek olacak davranışıyla her kesimin övgülerini aldı. Ülkü Ocakları Ürgüp İlçe Başkanı Oytun Akyol mesajında; “Sizler sıcak yatağınızda uyurken, bizler siz milletvekili, belediye başkanı olun diye sabahlara kadar çalışıp bir lokma ekmeği paylaşıyorduk. İsteyen istediği kadar birbirine düşsün. İmza veren de vermeyen de bizim kardeşimizdir ve her zaman beraberliğimiz devam edecektir. Biz neferleri birbirine düşürmeye kimsenin hakkı da gücü de yok.” sözleriyle seslendi. Sosyal Medya üzerinden yorum yağmuruna tutulan ve büyük destek alan bu samimi ifadeler Ülkücü Hareket’in birlik ve beraberlik duygusunun tezahürü olarak değerlendirildi.  
Milliyetçi Hareket Partisinde son günlerde yaşanan mücadele tüm hızıyla devam ederken, Ülkü Ocakları Ürgüp İlçe Başkanı Oytun Akyol’un anlamlı, ibret verici sosyal medya paylaşımı büyük destek buldu.

Milliyetçi Hareket Partisinde son günlerde yaşanan mücadele tüm hızıyla devam ederken, Ülkü Ocakları Ürgüp İlçe Başkanı Oytun Akyol’un anlamlı, ibret verici sosyal medya paylaşımı büyük destek buldu.


“İmza veren de vermeyen de bizim kardeşimizdir” diyen Akyol bu örnek tavrıyla büyüklerine de örnek olacak davranışıyla her kesimin övgülerini aldı.

Ülkü Ocakları Ürgüp İlçe Başkanı Oytun Akyol mesajında;

“Sizler sıcak yatağınızda uyurken, bizler siz milletvekili, belediye başkanı olun diye sabahlara kadar çalışıp bir lokma ekmeği paylaşıyorduk. İsteyen istediği kadar birbirine düşsün. İmza veren de vermeyen de bizim kardeşimizdir ve her zaman beraberliğimiz devam edecektir. Biz neferleri birbirine düşürmeye kimsenin hakkı da gücü de yok.” sözleriyle seslendi.

Sosyal Medya üzerinden yorum yağmuruna tutulan ve büyük destek alan bu samimi ifadeler Ülkücü Hareket’in birlik ve beraberlik duygusunun tezahürü olarak değerlendirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.