Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Spor Voleybol takımı yeni sezona hazır

SPOR 08.10.2021 - 18:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Spor Voleybol takımı yeni sezona hazır

Ürgüp Spor 1948 kuruluş tarihli kulüp olup bu sene Türkiye 1. Erkekler Voleybol liginde Nevşehir'i ve Ürgüp'ü temsil edecek.
  Ürgüp Spor 1948 kuruluş tarihli kulüp olup bu sene Türkiye 1. Erkekler Voleybol liginde Nevşehir'i ve Ürgüp'ü temsil edecek.   2021-2022 sezonunda Ürgüp'ü temsil edecek olan Ürgüp Spor Erkek Voleybol takımı bu başarılarını Nevşehir'in basın kuruluşları ile bir araya geldi.   Ürgüp Spor Voleybol erkek takımı basın toplantısına Ürgüp Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Halis Aydoğan ,Ürgüp Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Mehmet Dinler, TFF Nevşehir İl Temsilcisi Tolga Karaca, Ürgüp Spor Antrenörü Metin Alak ve sporcular katılım sağladı.   Ürgüp Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Halis Aydoğan ''Ürgüp spor 1948 kuruluş tarihli kulüp bu sene Türkiye 1. Erkekler Voleybol liginde temsil edecek. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz ve umut ediyoruz ki bu sezon 2021-2022 yılında Ürgüp'ümüzü bölgemizi Kapadokya'mızı en güzel şekilde temsil ederek gençlerimize sporu sevdirmek için başladığımız bu yolda güzel adımlarla ilerleyeceğiz. Hem Ürgüp'ümüz de olsun hem daha önce takımımızda oynamış genç arkadaşlarımızla beraber yıllardır voleybolu bölgede sevdirmeye çalışan Metin hocamızın önderliğinde bu sezon başarılı olmayı diliyoruz. İnşallah bu sezonda geçen sene yaşadığımız  şampiyonluk gibi bir başarı ile taçlandırmak istiyoruz'' dedi.   Ürgüp Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Mehmet Dinler ''Nevşehir özelinde ilk defa bir spor kulübü erkekler voleybol 1. liginde temsil oluyor Biz sadece Ürgüp'ü değil tüm Nevşehir'i temsil edeceğiz. Bu süreçte kendi ayaklarımızın üzerinde durmaya çalışan bir kulübüz . Tabi ki taraftarımızın iş insanlarımızın desteğini her zaman ki gibi yine ihtiyaç duyacağız. Grubumuz batı grubunda yer alıyor. Büyük şehirlerin büyük takımları ile mücadele edeceğiz. Bizler buralara kolay gelmedik. İyi bir planlama ile iyi bir performansla geldik. Geçen sene ki yarı final ve final Play-Off performansımız çok kolay tekrarlanacak bir performans olmadı. Umarız iyi bir planlama ile üstüne ekleyerek devam edeceğiz'' dedi.   Ürgüp Spor Antrenörü Metin Alak ''Geçen yılımızı çok güzel geçirdik. Takım arkadaşlarıma yönetimime Ürgüp halkına çok teşekkür ediyorum. Yarın bizim için yeni bir sezon başlıyor yeni bir ufuk başlıyor. Geçen sene Türkiye için pandemi vardı. Ama biz etkilenmedik çok güzel ilerledik. İnşallah bu sezonda herşey'in hayırlısı olur. Hem yönetimimizle hem Ürgüp halkı ile hem mesai arkadaşlarım ve sporcu arkadaşlarımla her şey çok güzel olacak'' dedi.  
Ürgüp Spor 1948 kuruluş tarihli kulüp olup bu sene Türkiye 1. Erkekler Voleybol liginde Nevşehir'i ve Ürgüp'ü temsil edecek.

 

Ürgüp Spor 1948 kuruluş tarihli kulüp olup bu sene Türkiye 1. Erkekler Voleybol liginde Nevşehir'i ve Ürgüp'ü temsil edecek.

 

2021-2022 sezonunda Ürgüp'ü temsil edecek olan Ürgüp Spor Erkek Voleybol takımı bu başarılarını Nevşehir'in basın kuruluşları ile bir araya geldi.

 

Ürgüp Spor Voleybol erkek takımı basın toplantısına Ürgüp Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Halis Aydoğan ,Ürgüp Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Mehmet Dinler, TFF Nevşehir İl Temsilcisi Tolga Karaca, Ürgüp Spor Antrenörü Metin Alak ve sporcular katılım sağladı.

 

Ürgüp Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Halis Aydoğan

''Ürgüp spor 1948 kuruluş tarihli kulüp bu sene Türkiye 1. Erkekler Voleybol liginde temsil edecek. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz ve umut ediyoruz ki bu sezon 2021-2022 yılında Ürgüp'ümüzü bölgemizi Kapadokya'mızı en güzel şekilde temsil ederek gençlerimize sporu sevdirmek için başladığımız bu yolda güzel adımlarla ilerleyeceğiz. Hem Ürgüp'ümüz de olsun hem daha önce takımımızda oynamış genç arkadaşlarımızla beraber yıllardır voleybolu bölgede sevdirmeye çalışan Metin hocamızın önderliğinde bu sezon başarılı olmayı diliyoruz. İnşallah bu sezonda geçen sene yaşadığımız  şampiyonluk gibi bir başarı ile taçlandırmak istiyoruz'' dedi.

 

Ürgüp Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Mehmet Dinler

''Nevşehir özelinde ilk defa bir spor kulübü erkekler voleybol 1. liginde temsil oluyor Biz sadece Ürgüp'ü değil tüm Nevşehir'i temsil edeceğiz. Bu süreçte kendi ayaklarımızın üzerinde durmaya çalışan bir kulübüz . Tabi ki taraftarımızın iş insanlarımızın desteğini her zaman ki gibi yine ihtiyaç duyacağız. Grubumuz batı grubunda yer alıyor. Büyük şehirlerin büyük takımları ile mücadele edeceğiz. Bizler buralara kolay gelmedik. İyi bir planlama ile iyi bir performansla geldik. Geçen sene ki yarı final ve final Play-Off performansımız çok kolay tekrarlanacak bir performans olmadı. Umarız iyi bir planlama ile üstüne ekleyerek devam edeceğiz'' dedi.

 

Ürgüp Spor Antrenörü Metin Alak

''Geçen yılımızı çok güzel geçirdik. Takım arkadaşlarıma yönetimime Ürgüp halkına çok teşekkür ediyorum. Yarın bizim için yeni bir sezon başlıyor yeni bir ufuk başlıyor. Geçen sene Türkiye için pandemi vardı. Ama biz etkilenmedik çok güzel ilerledik. İnşallah bu sezonda herşey'in hayırlısı olur. Hem yönetimimizle hem Ürgüp halkı ile hem mesai arkadaşlarım ve sporcu arkadaşlarımla her şey çok güzel olacak'' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.