Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediyesinin Yeniyıl Bütçesi Kabul Edildi

BELEDİYELER 20.11.2016 - 12:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Belediyesinin Yeniyıl Bütçesi Kabul Edildi

Ürgüp Belediyesi 2017 bütçesi oybirliği ile kabul edildi
Ürgüp Belediyesi 2017 bütçesi oybirliği ile kabul edildi   Başkan Yıldız,”Ürgüp'e hayırlı olsun” Ürgüp Belediyesi’nin 2017 yılı bütçesi olan 38.000.000 lira meclis üyelerinin tamamının oybirliği ile kabul edildi. Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız,  bütçenin oybirliğiyle geçmesi üzerine,” 2017 yılı bütçemiz ilçemize hayırlı olsun.  İlçemiz için en iyi şekilde değerlendireceğiz ve titiz bir şekilde harcama yapmaya devam edeceğiz. ”dedi.   Kasım ayı Meclis toplantısında, yapılan bütçe görüşmelerinin son derece uzlaşı içinde geçtiğini belirten Başkan Fahri Yıldız, örnek bir yol izleyen meclis üyelerine teşekkür etti. Ürgüp Belediye Meclisi bütçe görüşmeleri sırasında belediyede bulunan müdürlüklerin bütçeleri ayrı ayrı okunarak tüm siyasi partilerin meclis üyelerinin tamamının kabulü ile geçti.     “BİZLER HİZMET İÇİN VARIZ” Oybirliğiyle kabul edilen bütçe sonrasında konuşan Belediye Başkanı Fahri Yıldız, kendilerinin hizmet için burada olduklarını kaydedip,“Bütçemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.  Ayrıca oybirliğiyle geçmesi de bizim için önemli. Meclis üyelerimize duyarlılıkları nedeniyle teşekkür ediyorum.  2017 yılında da hizmetlerimiz imkânlarımız doğrultusunda planlanan şekilde devam edecek. İlçemiz için ne yapabiliriz. Tek derdimiz bu. Bugüne kadar yaptığımız işlerde hesap veremeyeceğimiz bir şey yok. Her şey açık ve şeffaftır. Yapılan hizmetlerimiz ortada ve Ürgüplü bunu görüyor.”diye konuştu.       38 Milyon TL olarak kabul edilen bütçeye 45,29 oranında 17.212.000,00 TL yatırım ödeneği teşkil edildiğini belirten Başkan Yıldız, aynı zamanda 2016 yılında belediye tarafından yapılan üst yapı yatırımları nedeniyle 2016 mali yılı bütçesine 12 Milyon TL ek ödenek verilerek yarıtımların hızlı bir şekilde devam etmesi sağlandığını belirterek Ürgüp Belediyesini bu günlere taşıyan Meclis üyelerine, belediye personeline ve Ürgüp halkına teşekkür ettiğini ifade etti.
Ürgüp Belediyesi 2017 bütçesi oybirliği ile kabul edildi

Ürgüp Belediyesi 2017 bütçesi oybirliği ile kabul edildi

 

Başkan Yıldız,”Ürgüp'e hayırlı olsun”

Ürgüp Belediyesi’nin 2017 yılı bütçesi olan 38.000.000 lira meclis üyelerinin tamamının oybirliği ile kabul edildi. Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız,  bütçenin oybirliğiyle geçmesi üzerine,” 2017 yılı bütçemiz ilçemize hayırlı olsun.  İlçemiz için en iyi şekilde değerlendireceğiz ve titiz bir şekilde harcama yapmaya devam edeceğiz. ”dedi.

 

Kasım ayı Meclis toplantısında, yapılan bütçe görüşmelerinin son derece uzlaşı içinde geçtiğini belirten Başkan Fahri Yıldız, örnek bir yol izleyen meclis üyelerine teşekkür etti. Ürgüp Belediye Meclisi bütçe görüşmeleri sırasında belediyede bulunan müdürlüklerin bütçeleri ayrı ayrı okunarak tüm siyasi partilerin meclis üyelerinin tamamının kabulü ile geçti.

 

 

“BİZLER HİZMET İÇİN VARIZ”

Oybirliğiyle kabul edilen bütçe sonrasında konuşan Belediye Başkanı Fahri Yıldız, kendilerinin hizmet için burada olduklarını kaydedip,“Bütçemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.  Ayrıca oybirliğiyle geçmesi de bizim için önemli. Meclis üyelerimize duyarlılıkları nedeniyle teşekkür ediyorum.  2017 yılında da hizmetlerimiz imkânlarımız doğrultusunda planlanan şekilde devam edecek. İlçemiz için ne yapabiliriz. Tek derdimiz bu. Bugüne kadar yaptığımız işlerde hesap veremeyeceğimiz bir şey yok. Her şey açık ve şeffaftır. Yapılan hizmetlerimiz ortada ve Ürgüplü bunu görüyor.”diye konuştu.

 

 

 

38 Milyon TL olarak kabul edilen bütçeye 45,29 oranında 17.212.000,00 TL yatırım ödeneği teşkil edildiğini belirten Başkan Yıldız, aynı zamanda 2016 yılında belediye tarafından yapılan üst yapı yatırımları nedeniyle 2016 mali yılı bütçesine 12 Milyon TL ek ödenek verilerek yarıtımların hızlı bir şekilde devam etmesi sağlandığını belirterek Ürgüp Belediyesini bu günlere taşıyan Meclis üyelerine, belediye personeline ve Ürgüp halkına teşekkür ettiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.