MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediyesi çalışanından, CHP Ürgüp İlçe Başkanına şok hakaret!

GÜNCEL 05.05.2022 - 09:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Belediyesi çalışanından, CHP Ürgüp İlçe Başkanına şok hakaret!

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Fatih Okur’dan CHP Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy’a sosyal medyada şok hakaret etmesi büyük tepkilere neden oldu.
  Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Fatih Okur, Ürgüp’te göreve gelmesinin ardından Ürgüp kamuoyunun büyük tepkisini çekmesinin ardından Okur’un sosyal medya hesaplarından CHP Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy başta olmak üzere gazeteci Cem Seymen’e köpek benzetmesi yapması büyük tepkilere neden oldu.   Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk başta olmak üzere AK Parti’nin Fatih Okur’un bu denli üstelik bir kadına hakaret etmesinin ardından nasıl bir işlem yapacağı ise merak konusu olurken Okur’un hakaret dolu paylaşımlarını ise AK Parti Ürgüp Belediye Meclis üyesi Abidin Türk’ün de beğenmesi dikkatlerden kaçmadı.   İşte Fatih Okur tarafından atılan o tweetler;  
Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Fatih Okur’dan CHP Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy’a sosyal medyada şok hakaret etmesi büyük tepkilere neden oldu.

 

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Fatih Okur, Ürgüp’te göreve gelmesinin ardından Ürgüp kamuoyunun büyük tepkisini çekmesinin ardından Okur’un sosyal medya hesaplarından CHP Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy başta olmak üzere gazeteci Cem Seymen’e köpek benzetmesi yapması büyük tepkilere neden oldu.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk başta olmak üzere AK Parti’nin Fatih Okur’un bu denli üstelik bir kadına hakaret etmesinin ardından nasıl bir işlem yapacağı ise merak konusu olurken Okur’un hakaret dolu paylaşımlarını ise AK Parti Ürgüp Belediye Meclis üyesi Abidin Türk’ün de beğenmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

İşte Fatih Okur tarafından atılan o tweetler;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.