MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediye Başkanı Yıldız, Sanayi Esnaflarını Ziyaret Etti

İLÇELER 23.01.2017 - 14:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Belediye Başkanı Yıldız, Sanayi Esnaflarını Ziyaret Etti

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Sanayi esnafını ziyaret ederek, esnafların dilek - istek ve şikayetlerini dinledi.
  Belediye Başkanı Fahri Yıldız, iş yoğunluğundan fırsat bulduğu zamanlarda kent esnafını da sık sık ziyaret ederek, vatandaşın gönlünü alıyor. Başkan Yıldız son olarak Sanayi Bölgesi esnafını ziyaret ederek emektar sanayi esnafının dilek, istek ve şikayetlerini dinledi. Başkan Yıldız'ı büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılayan esnaf, belediyenin getirdiği hizmetler nedeniyle de teşekkür etti. En çok Sanayi Bölgesinin kilitli parkesinin yenilenmesine sevindiklerini dile getiren esnaf, altyapı çalışmalarından sonra Ürgüp'ün yollarının sıcak asfalt yapılmasından duydukları memnuniyeti de dile getirdi. Yıldız, esnaf ziyaretlerine fırsat buldukça devam edeceğini belirterek, "Vatandaşımız sağolsun yapılanı görüyor, hizmeti görüyor, İlçemiz genelinde ziyaret edilmedik iş yeri bırakmayacağım. Vatandaşımızı işyerinde ziyaret edip, ikram ettiği çayı içip, ilk ağızdan bilgi vermeye devam edeceğim." dedi.
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Sanayi esnafını ziyaret ederek, esnafların dilek - istek ve şikayetlerini dinledi.

 

Belediye Başkanı Fahri Yıldız, iş yoğunluğundan fırsat bulduğu zamanlarda kent esnafını da sık sık ziyaret ederek, vatandaşın gönlünü alıyor. Başkan Yıldız son olarak Sanayi Bölgesi esnafını ziyaret ederek emektar sanayi esnafının dilek, istek ve şikayetlerini dinledi.

Başkan Yıldız'ı büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılayan esnaf, belediyenin getirdiği hizmetler nedeniyle de teşekkür etti. En çok Sanayi Bölgesinin kilitli parkesinin yenilenmesine sevindiklerini dile getiren esnaf, altyapı çalışmalarından sonra Ürgüp'ün yollarının sıcak asfalt yapılmasından duydukları memnuniyeti de dile getirdi.

Yıldız, esnaf ziyaretlerine fırsat buldukça devam edeceğini belirterek, "Vatandaşımız sağolsun yapılanı görüyor, hizmeti görüyor, İlçemiz genelinde ziyaret edilmedik iş yeri bırakmayacağım. Vatandaşımızı işyerinde ziyaret edip, ikram ettiği çayı içip, ilk ağızdan bilgi vermeye devam edeceğim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.