MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediye Başkanı Basın Toplantısı Düzenledi

BELEDİYELER 14.07.2016 - 23:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Belediye Başkanı Basın Toplantısı Düzenledi

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Dinler Otelde düzenlediği akşam yemeği ile Ulusal ve yerel mensuplarıyla bir araya geldi.
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Dinler Otelde düzenlediği akşam yemeği ile Ulusal ve yerel mensuplarıyla bir araya geldi.     Fahri Yıldız Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi     Akşam yemeğinden sonra düzenlenen basın toplantısında göreve geldikleri 7 yıl içerisinde yaptıkları projeleri ve devam eden projeleri anlatan Belediye Başkanı Fahri Yıldız “ Altyapı çalışmaları kapsamında 400 km’lik kazı çalışması yaptık tabiri caiz ise Ürgüp’ün altını üstüne getirdik. Yapılan alt yapı çalışmaları Ürgüp Belediyesine toplam maliyeti 40 Trilyon oldu. 923 vatandaşımızı Toki sayesinde ev sahibi yaptık. Ürgüp’ümüzün mevcut park ve bahçelerini onarırken 5 adet yeni parkı da Ürgüp’e kazandırdık. Ürgüp için yeni arıtma tesisi çalışmalarımız devam etmekte, hurdalık diye tabir edeceğimiz eski model araçların bulunduğu makine parkımızı tamamen yeniledik. Belediyemizin bir önceki dönemlerden personellerine olan borçları ödendi. Yurt içi ve yurt dışı tanıtım organizasyonlarına imkanlarımızın el verdiği kadar katılmaya özen gösteriyor Ürgüp’ümüzün tanıtımı için elimizden geleni yapıyoruz.     Belediyemiz sadece ilçemiz için değil diğer köyler içinde hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Köylerimizi ilaçlarken, yapımı devam eden yol çalışmaları kapsamında sökülen parke taşlarda önümüzdeki günlerde köylerimize dağıtılmaya başlanacak. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında Bağbozumu festivali ve sünnet şölenleri düzenliyoruz. Bu yıl 8. Si düzenlenecek olan sünnet şölenimize 60 çocuğumuzu sünnet ettireceğiz çocuklarımızı içerisinde Suriyeli vatandaşlarımızın çocukları da var. Alt yapı çalışmalarımız kapsamında bozulan yollarımızı bir nebze olsa iyileştirmek için 4 trilyon para harcadık. Vatandaşlarımızı rahatsız ettiğimizin farkındayız ama yapabileceğimiz bir şey yok, biz vatandaşlarımızın geleceğini düşünüyor ve bu yolda yatırım yapıyoruz.       Her şey Ürgüp’ümüzün “Bir Dünya Kenti Ürgüp” sloganına layık olması için, bu yolda elimizden geldiği kadar çalışma yapacağız.” Çok Yakında Ürgüp Yeni Yüzüne Kavuşacak Üst yapı yapmak çok kolay biz zor olanı seçtik ve alt yapıya giriştik. Bu kapsamda 400 km lik bir çalışma yaptık. Bu çalışmalar yollarımıza Ürgüp’ümüze istemesek te zarar verdi. İhalelerini gerçekleştirdiğimiz ve çok kısa sürede çalışmaların başlayacağı 82.000 metre kara sıcak asfalt, 56.000 metre kare parke taşı ile Ürgüp’ümüzün bozuk yol problemi de ortadan kalkacak.       Zorlandık, Sabrettik amacımıza ulaşıyoruz. Bütün çalışmalarımızda bizlerin her daim yanında olan Ürgüp halkına, Ürgüp’e gelen misaárlerimize sabırlarından ve bizlere olan desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ürgüp’ü seviyoruz ve Ürgüp için çalışıyoruz. “ dedi   Fahri Yıldız konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Dinler Otelde düzenlediği akşam yemeği ile Ulusal ve yerel mensuplarıyla bir araya geldi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Dinler Otelde düzenlediği akşam yemeği ile Ulusal ve yerel mensuplarıyla bir araya geldi.

 

 

Fahri Yıldız Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

 

 

Akşam yemeğinden sonra düzenlenen basın toplantısında göreve geldikleri 7 yıl içerisinde yaptıkları projeleri ve devam eden projeleri anlatan Belediye Başkanı Fahri Yıldız “ Altyapı çalışmaları kapsamında 400 km’lik kazı çalışması yaptık tabiri caiz ise Ürgüp’ün altını üstüne getirdik. Yapılan alt yapı çalışmaları Ürgüp Belediyesine toplam maliyeti 40 Trilyon oldu. 923 vatandaşımızı Toki sayesinde ev sahibi yaptık. Ürgüp’ümüzün mevcut park ve bahçelerini onarırken 5 adet yeni parkı da Ürgüp’e kazandırdık. Ürgüp için yeni arıtma tesisi çalışmalarımız devam etmekte, hurdalık diye tabir edeceğimiz eski model araçların bulunduğu makine parkımızı tamamen yeniledik. Belediyemizin bir önceki dönemlerden personellerine olan borçları ödendi. Yurt içi ve yurt dışı tanıtım organizasyonlarına imkanlarımızın el verdiği kadar katılmaya özen gösteriyor Ürgüp’ümüzün tanıtımı için elimizden geleni yapıyoruz.

 

 

Belediyemiz sadece ilçemiz için değil diğer köyler içinde hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Köylerimizi ilaçlarken, yapımı devam eden yol çalışmaları kapsamında sökülen parke taşlarda önümüzdeki günlerde köylerimize dağıtılmaya başlanacak. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında Bağbozumu festivali ve sünnet şölenleri düzenliyoruz. Bu yıl 8. Si düzenlenecek olan sünnet şölenimize 60 çocuğumuzu sünnet ettireceğiz çocuklarımızı içerisinde Suriyeli vatandaşlarımızın çocukları da var. Alt yapı çalışmalarımız kapsamında bozulan yollarımızı bir nebze olsa iyileştirmek için 4 trilyon para harcadık. Vatandaşlarımızı rahatsız ettiğimizin farkındayız ama yapabileceğimiz bir şey yok, biz vatandaşlarımızın geleceğini düşünüyor ve bu yolda yatırım yapıyoruz.

 

 

 

Her şey Ürgüp’ümüzün “Bir Dünya Kenti Ürgüp” sloganına layık olması için, bu yolda elimizden geldiği kadar çalışma yapacağız.” Çok Yakında Ürgüp Yeni Yüzüne Kavuşacak Üst yapı yapmak çok kolay biz zor olanı seçtik ve alt yapıya giriştik. Bu kapsamda 400 km lik bir çalışma yaptık. Bu çalışmalar yollarımıza Ürgüp’ümüze istemesek te zarar verdi. İhalelerini gerçekleştirdiğimiz ve çok kısa sürede çalışmaların başlayacağı 82.000 metre kara sıcak asfalt, 56.000 metre kare parke taşı ile Ürgüp’ümüzün bozuk yol problemi de ortadan kalkacak.

 

 

 

Zorlandık, Sabrettik amacımıza ulaşıyoruz. Bütün çalışmalarımızda bizlerin her daim yanında olan Ürgüp halkına, Ürgüp’e gelen misaárlerimize sabırlarından ve bizlere olan desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ürgüp’ü seviyoruz ve Ürgüp için çalışıyoruz. “ dedi

 

Fahri Yıldız konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.