Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk, 2 yılını değerlendirdi

İLÇELER 10.04.2021 - 15:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk, 2 yılını değerlendirdi

Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk belediye başkanlığında geçen iki yılını değerlendirdi.
  NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk belediye başkanlığında geçen iki yılını değerlendirdi.     Nevşehir’de bir radyoda Gazeteci - Program Yapımcısı Ali Çamur'un konuğu olan AK Partili Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, haber panorama da iki yıllık çalışmalarını ve ilerleyen süreçte yapmak istediklerini anlattı.     Programda göreve geldikleri ilk günden bu yana yaptıkları çalışmalarla ilçede turizmin, gastronominin, spor turizminin, eğitim gelişmesi için ciddi çalışmalar ortaya koyduklarını belirten Ürgüp belediye başkanı Ecz. Mehmet Aktürk, ilçenin bir festival kenti olması yönünde de ciddi bir tavır ortaya koyduklarına dikkat çekti.    Pandemi dolayısıyla sosyal ve kültürel içerikli faaliyetleri gerçekleştiremediklerine de değinen Başkan Aktürk, salgının sona ermesiyle Ürgüp'ün yeniden bölgenin en cazibeli yerleşim merkezi olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.  
Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk belediye başkanlığında geçen iki yılını değerlendirdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk belediye başkanlığında geçen iki yılını değerlendirdi.  

 

Nevşehir’de bir radyoda Gazeteci - Program Yapımcısı Ali Çamur'un konuğu olan AK Partili Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, haber panorama da iki yıllık çalışmalarını ve ilerleyen süreçte yapmak istediklerini anlattı.  

 

Programda göreve geldikleri ilk günden bu yana yaptıkları çalışmalarla ilçede turizmin, gastronominin, spor turizminin, eğitim gelişmesi için ciddi çalışmalar ortaya koyduklarını belirten Ürgüp belediye başkanı Ecz. Mehmet Aktürk, ilçenin bir festival kenti olması yönünde de ciddi bir tavır ortaya koyduklarına dikkat çekti. 

 

Pandemi dolayısıyla sosyal ve kültürel içerikli faaliyetleri gerçekleştiremediklerine de değinen Başkan Aktürk, salgının sona ermesiyle Ürgüp'ün yeniden bölgenin en cazibeli yerleşim merkezi olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.