Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Urgenç, 'Tarih sizleri emek ve fedakarlıklarınızla nakşedecektir öğretmenim'

NEVŞEHİR 25.12.2020 - 09:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Urgenç, 'Tarih sizleri emek ve fedakarlıklarınızla nakşedecektir öğretmenim'

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç, Avanos ilçesi Kalaba kasabasında ziyaret ettiği okullardan iki adet resim paylaşarak eğitim çalışanlarının fedakarlıklarını ifade ederek iyi ki varsınız Öğretmenim. Dedi.
  Başkan Urgenç, ziyaretlerde gördüğü öğretmenlerin fedakarlıklarını şu cümlelerle ifade etti.   “Bugünkü ziyaretlerimiz kapsamında Kalabada iki okulumuza uğradık. İki okulumuz da kaloriferli Kalaba Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Aydın Manav ve Kalaba Kazım Karabekir Ortaokulu yöneticileri İsa Özerkan, Muhammet Karaca israf olmasın diye okulun tüm kaloriferlerini yakmayıp sadece kullandıkları odaya soba kurmuşlar sobanın başında ısınıp gelen öğrenci ve velilerin isteklerini yerine getiriyorlar. İşte eğitimci bu düşüncelerle fedakarlıkla çalışmaktadır. Eğitimcilerimiz bir teşekkürü hak etmiyorlar mı? Bu hissiyat bir zorunluluktan değil gönülden gelen memleket sevdasının, hak sevdasının içsel yansımasıdır. İyi ki varsınız Öğretmenim. Diğer taraftan ise örgün eğitimi uzaktan gerçekleştiren fedakâr öğretmenlerimiz normal eğitim ve öğretim döneminden daha fazla emek sarf ederek salgın sürecinin öğrencilerimiz, çocuklarımız, gençlerimiz üzerindeki olumsuz etkisini en aza indirgemek için emek vermektedirler. Bugünler geçecek tarih sizleri emek ve fedakarlıklarınızla nakşedecektir değerli öğretmenim.”
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç, Avanos ilçesi Kalaba kasabasında ziyaret ettiği okullardan iki adet resim paylaşarak eğitim çalışanlarının fedakarlıklarını ifade ederek iyi ki varsınız Öğretmenim. Dedi.

 

Başkan Urgenç, ziyaretlerde gördüğü öğretmenlerin fedakarlıklarını şu cümlelerle ifade etti.

 

“Bugünkü ziyaretlerimiz kapsamında Kalabada iki okulumuza uğradık. İki okulumuz da kaloriferli Kalaba Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Aydın Manav ve Kalaba Kazım Karabekir Ortaokulu yöneticileri İsa Özerkan, Muhammet Karaca israf olmasın diye okulun tüm kaloriferlerini yakmayıp sadece kullandıkları odaya soba kurmuşlar sobanın başında ısınıp gelen öğrenci ve velilerin isteklerini yerine getiriyorlar. İşte eğitimci bu düşüncelerle fedakarlıkla çalışmaktadır. Eğitimcilerimiz bir teşekkürü hak etmiyorlar mı? Bu hissiyat bir zorunluluktan değil gönülden gelen memleket sevdasının, hak sevdasının içsel yansımasıdır. İyi ki varsınız Öğretmenim. Diğer taraftan ise örgün eğitimi uzaktan gerçekleştiren fedakâr öğretmenlerimiz normal eğitim ve öğretim döneminden daha fazla emek sarf ederek salgın sürecinin öğrencilerimiz, çocuklarımız, gençlerimiz üzerindeki olumsuz etkisini en aza indirgemek için emek vermektedirler. Bugünler geçecek tarih sizleri emek ve fedakarlıklarınızla nakşedecektir değerli öğretmenim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.