Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünlüer Acıgöl Gençlik Merkezi İnşaatını İnceledi

NEVŞEHİR 25.10.2016 - 17:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ünlüer Acıgöl Gençlik Merkezi İnşaatını İnceledi

Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer Acıgöl Gençlik Merkezi İnşaatını İnceledi
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Acıgöl Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.     Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırım programında bulunan Acıgöl Gençlik Merkezi  19.04.2016 tarihinde ihalesi yapılarak 10.05.2016 tarihinde yüklenici firma ile 1.077.400,00 TL + KDV bedelle sözleşme imzalanmıştı. Nevşehir Acıgöl İlçesine  Gençlik Merkezi olarak 2016 yılı sonu itibariyle hizmet vermeye başlaması planlanan Acıgöl Gençlik Merkezi iki katlı 800 metre kapalı alana sahip  olacaktır.     Gençlik Merkezimizde gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirmek amacıyla sosyal ve kültürel alanlarda faaliyetler yapılacaktır.       Haber : İsa Saatcioğlu
Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer Acıgöl Gençlik Merkezi İnşaatını İnceledi

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Acıgöl Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırım programında bulunan Acıgöl Gençlik Merkezi  19.04.2016 tarihinde ihalesi yapılarak 10.05.2016 tarihinde yüklenici firma ile 1.077.400,00 TL + KDV bedelle sözleşme imzalanmıştı. Nevşehir Acıgöl İlçesine  Gençlik Merkezi olarak 2016 yılı sonu itibariyle hizmet vermeye başlaması planlanan Acıgöl Gençlik Merkezi iki katlı 800 metre kapalı alana sahip  olacaktır.

 

 


Gençlik Merkezimizde gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirmek amacıyla sosyal ve kültürel alanlarda faaliyetler yapılacaktır.

 

 

 

Haber : İsa Saatcioğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.