MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünlüer, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı

SPOR 23.11.2018 - 18:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ünlüer, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti;   “Bir milletin varlığını devam ettirebilmesi, çocuklarının ve gençlerinin iyi yetişmiş olmasına bağlıdır. Onları iyi , güzel ,doğru ile özenli ve titiz bir şekilde geleceğe hazırlayan Öğretmenler Ülkemizin geleceği, çocuklarımızı ve gençlerimizi teknolojik yeniliklere yatkın, bilgili, özgüveni yüksek, ufku ve vizyonu geniş, milli ve manevi bilgileriyle iyi yetişmiş donanımlı bir neslin oluşması için kutsal bir mesleğin mensuplarıdırlar. Ülkemizin her köşesinde büyük bir özveriyle geleceğimizin teminatı  çocuklarımızı yetiştiren Öğretmenlerimizin yükünün ne kadar ağır olduğunun farkındayız. Bizlerde Gençlik Spor ailesi olarak  tüm birimlerimizle aynı yolda yürüdüğümüz eğitimci arkadaşlarımızla birlikte çocuklarımıza  daha fazla hizmet verebilmek amacındayız.Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit olmuş olan ve vefat eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm   Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü  kutlarım” dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti;

 

“Bir milletin varlığını devam ettirebilmesi, çocuklarının ve gençlerinin iyi yetişmiş olmasına bağlıdır. Onları iyi , güzel ,doğru ile özenli ve titiz bir şekilde geleceğe hazırlayan Öğretmenler Ülkemizin geleceği, çocuklarımızı ve gençlerimizi teknolojik yeniliklere yatkın, bilgili, özgüveni yüksek, ufku ve vizyonu geniş, milli ve manevi bilgileriyle iyi yetişmiş donanımlı bir neslin oluşması için kutsal bir mesleğin mensuplarıdırlar. Ülkemizin her köşesinde büyük bir özveriyle geleceğimizin teminatı  çocuklarımızı yetiştiren Öğretmenlerimizin yükünün ne kadar ağır olduğunun farkındayız. Bizlerde Gençlik Spor ailesi olarak  tüm birimlerimizle aynı yolda yürüdüğümüz eğitimci arkadaşlarımızla birlikte çocuklarımıza  daha fazla hizmet verebilmek amacındayız.Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit olmuş olan ve vefat eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm   Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü  kutlarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.