Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkücüler Eski Günleri Yâd Ediyor

NEVŞEHİR 20.07.2018 - 14:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkücüler Eski Günleri Yâd Ediyor

Nevşehir’in en aktif teşkilatına sahip Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanlığı, dur durak bilmeyen çalışmalarının arasında eski günleri de yâd etmeyi ihmal etmiyor.
  Yıllardır aynı çatı altında binlerce gence öncülük yapmış olan Ülkü Ocakları, şimdi olduğu gibi geçmişte de tüm Nevşehir’e heyecan veriyordu. Aradan uzun yıllar geçti ancak, eski isimler halen hafızalarda duruyor.   Bu hafızaları tazelemek adına Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker önderliğinde ki yeni yönetim, her Cuma sosyal medya hesabından eski fotoğrafları paylaşıyor. Teşkilatın yaptığı bu örnek çalışma kamuoyunda da büyük beğeni topluyor. Bu hafta 2001 yılında düzenlenen bir konser sonrasında çekilmiş fotoğraf paylaşıldı. Paylaşılan bu fotoğrafın altında onlarca, yüzlerce yorum ve beğeni geldi.     “Allah onlardan razı olsun”   Yapılan bu örnek çalışmayı değerlendiren Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali Türker, yıllardır süre gelen bir teşkilat anlayışı içerisinde yolumuza başımız dik bir şekilde dur durak bilmeden devam ediyoruz.  Bizlerden önce Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığında görev yapmış abilerimizi de unutmamak lazım. Ocağımızın bu günlere gelmesinde onların emekleri çok. Biz teşkilat olarak bu fotoğraflarımızı tek tek toplayıp her Cuma sosyal medya hesabımızdan paylaşıyoruz. Bizim paylaşımlarımızın ardından bu fotoğraf profilden profile dağılıp gidiyor. Bu sayede çok büyük kitlelere ulaşıyor. Bu çalışmamız devam edecektir. Allah geçmiş dönemlerde ocağımızda görev yapmış herkesten razı olsun” dedi.
Nevşehir’in en aktif teşkilatına sahip Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanlığı, dur durak bilmeyen çalışmalarının arasında eski günleri de yâd etmeyi ihmal etmiyor.

 

Yıllardır aynı çatı altında binlerce gence öncülük yapmış olan Ülkü Ocakları, şimdi olduğu gibi geçmişte de tüm Nevşehir’e heyecan veriyordu. Aradan uzun yıllar geçti ancak, eski isimler halen hafızalarda duruyor.

 

Bu hafızaları tazelemek adına Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker önderliğinde ki yeni yönetim, her Cuma sosyal medya hesabından eski fotoğrafları paylaşıyor. Teşkilatın yaptığı bu örnek çalışma kamuoyunda da büyük beğeni topluyor. Bu hafta 2001 yılında düzenlenen bir konser sonrasında çekilmiş fotoğraf paylaşıldı. Paylaşılan bu fotoğrafın altında onlarca, yüzlerce yorum ve beğeni geldi.  

 

“Allah onlardan razı olsun”

 

Yapılan bu örnek çalışmayı değerlendiren Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali Türker, yıllardır süre gelen bir teşkilat anlayışı içerisinde yolumuza başımız dik bir şekilde dur durak bilmeden devam ediyoruz.  Bizlerden önce Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığında görev yapmış abilerimizi de unutmamak lazım. Ocağımızın bu günlere gelmesinde onların emekleri çok. Biz teşkilat olarak bu fotoğraflarımızı tek tek toplayıp her Cuma sosyal medya hesabımızdan paylaşıyoruz. Bizim paylaşımlarımızın ardından bu fotoğraf profilden profile dağılıp gidiyor. Bu sayede çok büyük kitlelere ulaşıyor. Bu çalışmamız devam edecektir. Allah geçmiş dönemlerde ocağımızda görev yapmış herkesten razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.