Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkücü Şehit Çakıroğlu'nun Katilleri Yargılanıyor

GÜNCEL 23.01.2017 - 22:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkücü Şehit Çakıroğlu'nun Katilleri Yargılanıyor

Bütün gözler geçtiğimiz yıl PKK’lı öğrenciler tarafından katledilen Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun katillerinin yargılanacağı davaya çevrildi.
Bütün gözler geçtiğimiz yıl PKK’lı öğrenciler tarafından katledilen Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun katillerinin yargılanacağı davaya çevrildi. Her iki cenah basının “bir grup öğrenci” diye görmezden geldiği üniversitelerdeki PKK’lı yapılanmasının Ege Üniversitesi ayağındaki teröristlerin İzmir Bayraklı adliyesindeki yargılamasında karar çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.   Geçtiğimiz yıl eğitim gördüğü Ege Üniversitesindeki PKK yapılanmasına mensup teröristler tarafından katledilen Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun katillerinin yargılanmasına bugün İzmir Bayraklı Adliyesi’nde devam edilecek.   İktidara yakın medya ve muhalif yayın organları tarafından, “bir grup öğrenci” diye nitelendirilerek, PKK’nın üniversitelerdeki varlığı gizlenmeye çalışılsa da, 20 Şubat 2015 günü katledilen Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun katillerinin PKK’lı olduğu biliniyor.   Ülkü Ocakları Genel Merkezi ile MHP davayı yakından takip ederken, İzmir Bayraklı adliyesinde bugün görülecek olan davada karar verilip verilmeyeceği merak ediliyor. Öte yandan sosyal medyada her kesimden sağduyu sahipleri ve ülkücüler, mahkemenin adaletle hükmetmesi ve katillere müebbet verilmesi yönünde yoğun bir kamuoyu oluşturdular. Ülkü Ocakları tarafından başlatılan FıratİçinAdalet KatileMüebbet tagı ise gün boyu ülke gündeminin en üst sıralarında yer aldı.   Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz yıl 20 Şubat’ta meydana gelen olayda, Ege Üniversitesi'ndeki PKK yapılanmasına mensup teröristlerin Ülkücü öğrencilere saldırması sonucu olaylar çıkmış, 7 kişi de yaralanmıştı. Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu ise PKK’lıların saldırısı sonucu şehit olmuştu. Çakıroğlu’nun şehit edilmesine yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan PKK’nın üniversite yapılanması mensubu Sosyoloji Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Nurullah Semo tutuklanmış, 7 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.  
Bütün gözler geçtiğimiz yıl PKK’lı öğrenciler tarafından katledilen Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun katillerinin yargılanacağı davaya çevrildi.

Bütün gözler geçtiğimiz yıl PKK’lı öğrenciler tarafından katledilen Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun katillerinin yargılanacağı davaya çevrildi. Her iki cenah basının “bir grup öğrenci” diye görmezden geldiği üniversitelerdeki PKK’lı yapılanmasının Ege Üniversitesi ayağındaki teröristlerin İzmir Bayraklı adliyesindeki yargılamasında karar çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

 

Geçtiğimiz yıl eğitim gördüğü Ege Üniversitesindeki PKK yapılanmasına mensup teröristler tarafından katledilen Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun katillerinin yargılanmasına bugün İzmir Bayraklı Adliyesi’nde devam edilecek.

 

İktidara yakın medya ve muhalif yayın organları tarafından, “bir grup öğrenci” diye nitelendirilerek, PKK’nın üniversitelerdeki varlığı gizlenmeye çalışılsa da, 20 Şubat 2015 günü katledilen Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun katillerinin PKK’lı olduğu biliniyor.

 

Ülkü Ocakları Genel Merkezi ile MHP davayı yakından takip ederken, İzmir Bayraklı adliyesinde bugün görülecek olan davada karar verilip verilmeyeceği merak ediliyor. Öte yandan sosyal medyada her kesimden sağduyu sahipleri ve ülkücüler, mahkemenin adaletle hükmetmesi ve katillere müebbet verilmesi yönünde yoğun bir kamuoyu oluşturdular. Ülkü Ocakları tarafından başlatılan FıratİçinAdalet KatileMüebbet tagı ise gün boyu ülke gündeminin en üst sıralarında yer aldı.

 

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz yıl 20 Şubat’ta meydana gelen olayda, Ege Üniversitesi'ndeki PKK yapılanmasına mensup teröristlerin Ülkücü öğrencilere saldırması sonucu olaylar çıkmış, 7 kişi de yaralanmıştı. Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu ise PKK’lıların saldırısı sonucu şehit olmuştu. Çakıroğlu’nun şehit edilmesine yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan PKK’nın üniversite yapılanması mensubu Sosyoloji Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Nurullah Semo tutuklanmış, 7 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.