MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları Üniversite teşkilatı göz dolduruyor

SİYASET 15.10.2019 - 14:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ülkü Ocakları Üniversite teşkilatı göz dolduruyor

Nevşehir Ülkü Ocakları Üniversite teşkilatı yaptığı önemli çalışmalar ile göz doldurmaya devam ediyor.
  Nevşehir Ülkü Ocakları Üniversite teşkilatı yaptığı önemli çalışmalar ile göz doldurmaya devam ediyor.   Nevşehir’in en aktif teşkilatlanmasını elinde bulunduran Nevşehir Ülkü Ocakları, Ortaöğretim, Asena ve Üniversite birim teşkilatları tüm faaliyetlerde en önde duruşu ile göz dolduruyor.   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde bine yakın genci bünyesinde bulunduran Üniversite birimi, kampüs içerisinde ve kampüs dışında en etkili teşkilata sahip. Üniversite Birim Başkanı Furkan Yeşilöz önderliğinde ki yaklaşık bine yakın üniversiteli genç, geçtiğimiz günlerde kampüs alanı içerisinde Kahraman Türk askerinin Fırat’ın doğusuna düzenlenen Barış Pınarı Harekatına destek için bir araya geldi.   Başkan Furkan Yeşilöz burada Mehmetçiğimize destek amaçlı konuşma yaparak, “Allah askerimizin ayağına taş değdirmesin. Tüm Dünya’nın gözü kahraman Mehmetçiğimizdedir. Bundan da anlaşılıyor ki ülkemiz geçmişte olduğu gibi şimdi de destan yazmaya devam ediyor. Her zaman dediğimiz gibi yeri ve zamanı geldiğinde hepimiz bir olup Mehmetçiğimizin yanında omuz omuza mücadele etmeyi bir borç biliriz. İşte bu yüzdendir ki Ordu sayısı belli olmayan tek ülkeyiz. Bununla da gurur duyuyoruz.” dedi.   Yeşilöz açıklamasının devamında ise;  “Duruşumuz net, kıblemiz bellidir. İlimde, irfanda, eğitim ve öğretimde sporda, sosyal alanda, saygıda, sevgide, Allah yolunda, vira vira Bismillah!” dedi.                                                                                     
Nevşehir Ülkü Ocakları Üniversite teşkilatı yaptığı önemli çalışmalar ile göz doldurmaya devam ediyor.

 

Nevşehir Ülkü Ocakları Üniversite teşkilatı yaptığı önemli çalışmalar ile göz doldurmaya devam ediyor.

 

Nevşehir’in en aktif teşkilatlanmasını elinde bulunduran Nevşehir Ülkü Ocakları, Ortaöğretim, Asena ve Üniversite birim teşkilatları tüm faaliyetlerde en önde duruşu ile göz dolduruyor.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde bine yakın genci bünyesinde bulunduran Üniversite birimi, kampüs içerisinde ve kampüs dışında en etkili teşkilata sahip. Üniversite Birim Başkanı Furkan Yeşilöz önderliğinde ki yaklaşık bine yakın üniversiteli genç, geçtiğimiz günlerde kampüs alanı içerisinde Kahraman Türk askerinin Fırat’ın doğusuna düzenlenen Barış Pınarı Harekatına destek için bir araya geldi.

 

Başkan Furkan Yeşilöz burada Mehmetçiğimize destek amaçlı konuşma yaparak, “Allah askerimizin ayağına taş değdirmesin. Tüm Dünya’nın gözü kahraman Mehmetçiğimizdedir. Bundan da anlaşılıyor ki ülkemiz geçmişte olduğu gibi şimdi de destan yazmaya devam ediyor. Her zaman dediğimiz gibi yeri ve zamanı geldiğinde hepimiz bir olup Mehmetçiğimizin yanında omuz omuza mücadele etmeyi bir borç biliriz. İşte bu yüzdendir ki Ordu sayısı belli olmayan tek ülkeyiz. Bununla da gurur duyuyoruz.” dedi.

 

Yeşilöz açıklamasının devamında ise;  “Duruşumuz net, kıblemiz bellidir. İlimde, irfanda, eğitim ve öğretimde sporda, sosyal alanda, saygıda, sevgide, Allah yolunda, vira vira Bismillah!” dedi.

                                                                                    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.