MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları’ndan ‘Örnek Çalışmaya’ Tebrik

NEVŞEHİR 19.07.2018 - 13:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkü Ocakları’ndan ‘Örnek Çalışmaya’ Tebrik

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker tarafından, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılına sayılı günler kala öğretmenleri ile birlikte okullarda ki kırık masa ve sandalyeleri onaran öğrenciler tebrik edildi.
  Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada büyük ilgi uyandıran öğrencilerin masa ve sandalyeleri tamir ettiği görüntüleri sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Öğretmenleri ile birlikte, İl Öğrenci Meclis Başkanı Ahmet Demir’inde aralarında bulunduğu ve öğrencilere, yaptığı bu örnek çalışmadan dolayı Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığınca ödül verildi.   Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, örnek çalışmaya imza atan bu öğrencileri makamında kabul edip, tek tek tebriklerini iletti. Ardından, kendilerine Ülkü Ocakları Genel Merkezin özel baskısı olan dergi, kalem ve yüzme havuzu ödülü verildi.   Nevşehir’de pırıl pırıl bir nesil yetiştiğinin altını çizen Ocak Başkanı Ali Türker, Bu öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte çok büyük çalışmaya imza atmışlardır. Nevşehir Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerin bu yaptığı çalışma bizlere gurur verdi. Kendilerini bu çalışmadan dolayı tebrik ediyoruz. Allah onlardan razı olsun” dedi.   İl Öğrenci Meclis Başkanı Ahmet Demir ise bu anlamlı ödülden dolayı Başkan Ali Türker’e teşekkürlerini iletti.
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker tarafından, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılına sayılı günler kala öğretmenleri ile birlikte okullarda ki kırık masa ve sandalyeleri onaran öğrenciler tebrik edildi.

 

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada büyük ilgi uyandıran öğrencilerin masa ve sandalyeleri tamir ettiği görüntüleri sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Öğretmenleri ile birlikte, İl Öğrenci Meclis Başkanı Ahmet Demir’inde aralarında bulunduğu ve öğrencilere, yaptığı bu örnek çalışmadan dolayı Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığınca ödül verildi.

 

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, örnek çalışmaya imza atan bu öğrencileri makamında kabul edip, tek tek tebriklerini iletti. Ardından, kendilerine Ülkü Ocakları Genel Merkezin özel baskısı olan dergi, kalem ve yüzme havuzu ödülü verildi.

 

Nevşehir’de pırıl pırıl bir nesil yetiştiğinin altını çizen Ocak Başkanı Ali Türker, Bu öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte çok büyük çalışmaya imza atmışlardır. Nevşehir Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerin bu yaptığı çalışma bizlere gurur verdi. Kendilerini bu çalışmadan dolayı tebrik ediyoruz. Allah onlardan razı olsun” dedi.

 

İl Öğrenci Meclis Başkanı Ahmet Demir ise bu anlamlı ödülden dolayı Başkan Ali Türker’e teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.