Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları kütüphane için kitap kampanyası başlattı

SİYASET 23.10.2021 - 12:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ülkü Ocakları kütüphane için kitap kampanyası başlattı

Nevşehir Ülkü Ocakları, Ege Üniversitesi'nde hain teröristler tarafından katledilerek, hayatının baharında şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu adına yapacakları kütüphane için kitap kampanyası başlattı.
  Nevşehir Ülkü Ocakları, Ege Üniversitesi'nde hain teröristler tarafından katledilerek, hayatının  baharında şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu adına yapacakları kütüphane için kitap kampanyası başlattı.   "Kitap Kurdu Minik Kalplere Hediye" sloganı ile başlayan bu kapmanyaya özellikle ilçelerden yoğun bir katılım olması bekleniyor.    Konu hakkında açıklamada bulunan Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, "Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adını yaşatmak ve bunu yaparkende genç nesillere bir nebze de olsun faydalı olabilmek adına böyle bir programa çaba sarf ettik. Kütüphanemiz için gerekli kitapların bir kısmını yerine koyduk. Ancak, bu programda tüm gönüldaşlarımızın tuzu olsun istiyoruz. Şimdiden kampanyamıza kitap bağışı yapacak kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür ederim." dedi.  Başkan Türker ayrıca bu kütüphanenin açılışına tüm Nevşehir halkını davet etti.
Nevşehir Ülkü Ocakları, Ege Üniversitesi'nde hain teröristler tarafından katledilerek, hayatının baharında şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu adına yapacakları kütüphane için kitap kampanyası başlattı.

 

Nevşehir Ülkü Ocakları, Ege Üniversitesi'nde hain teröristler tarafından katledilerek, hayatının  baharında şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu adına yapacakları kütüphane için kitap kampanyası başlattı.

 

"Kitap Kurdu Minik Kalplere Hediye" sloganı ile başlayan bu kapmanyaya özellikle ilçelerden yoğun bir katılım olması bekleniyor. 

 

Konu hakkında açıklamada bulunan Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, "Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adını yaşatmak ve bunu yaparkende genç nesillere bir nebze de olsun faydalı olabilmek adına böyle bir programa çaba sarf ettik. Kütüphanemiz için gerekli kitapların bir kısmını yerine koyduk. Ancak, bu programda tüm gönüldaşlarımızın tuzu olsun istiyoruz. Şimdiden kampanyamıza kitap bağışı yapacak kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür ederim." dedi.  Başkan Türker ayrıca bu kütüphanenin açılışına tüm Nevşehir halkını davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.