Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları Başkanı Türker'den Akşener'e Zehir Zemberek Sözler

SİYASET 05.10.2018 - 15:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkü Ocakları Başkanı Türker'den Akşener'e Zehir Zemberek Sözler

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker sosyal medya hesabından, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e zehir zemberek sözler ile eleştirdi.
  Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker sosyal medya hesabından, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e zehir zemberek sözler ile eleştirdi.   Geçtiğimiz günlerde MHP’yi ve Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’yi sert bir dille eleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Ülkücü camianın tepkisi her geçen gün artıyor. Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker’de sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e yüklendi. Başkan Türker, göreve geldiği günden bu yana ilk defa bu kadar sert bir açıklamada bulundu.     Ülkücülere “Demirden korksak trene binmezdik” diyerek açık adres veren Akşener’e “Yapacağınızı yaptınız. Yüzünüzü gösterdiniz. Sabrımızı zorlayarak varabileceğiniz her yer sizin zararınızadır. Bize kötü söyletmeyin, sizi insandan sayıp davetinize icabet de ederiz” diyen Başkan Ali Türker, “herkesten iyi siz bilirsiniz ki biz gelirsek ne basına açıklayacak bir sözünüz ne de söz söyleyecek bir uzvunuz kalır.” dedi.   Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker’in sosyal medya paylaşımı şu şekilde; “Uyuşturucu ile mücadele ederiz GÖRMEZSİNİZ, Derece yapan sporcularımızı DUYMAZSINIZ, Çalıştayları, bilim fuarlarını hiç BİLMEZSİNİZ, Bilgi yarışmalarını HATIRLAMAZSINIZ, Yediğiniz ekmeği, içtiğiniz suyu SAYMAZSINIZ, açık adres verip, gençliği provake etmeye çalışarak kudurmuş gibi herşeye rağmen size hanımefendi diyenlere lan-lun diye  ağzınızdan köpükler çıkararak çığırtkanlık yaparsınız. Üstüne bir de sağduyu ve saygıdan bahsedersiniz. Yapacağınızı yaptınız. Yüzünüzü gösterdiniz. Sabrımızı zorlayarak varabileceğiniz her yer sizin zararınızadır. Bize kötü söyletmeyin, sizi insandan sayıp davetinize icabet de ederiz lakin herkesten iyi siz bilirsiniz ki biz gelirsek ne basına açıklayacak bir sözünüz ne de söz söyleyecek bir uzvunuz kalır.”  
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker sosyal medya hesabından, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e zehir zemberek sözler ile eleştirdi.

 

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker sosyal medya hesabından, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e zehir zemberek sözler ile eleştirdi.

 

Geçtiğimiz günlerde MHP’yi ve Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’yi sert bir dille eleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Ülkücü camianın tepkisi her geçen gün artıyor. Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker’de sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e yüklendi. Başkan Türker, göreve geldiği günden bu yana ilk defa bu kadar sert bir açıklamada bulundu.  

 

Ülkücülere “Demirden korksak trene binmezdik” diyerek açık adres veren Akşener’e “Yapacağınızı yaptınız. Yüzünüzü gösterdiniz. Sabrımızı zorlayarak varabileceğiniz her yer sizin zararınızadır. Bize kötü söyletmeyin, sizi insandan sayıp davetinize icabet de ederiz” diyen Başkan Ali Türker, “herkesten iyi siz bilirsiniz ki biz gelirsek ne basına açıklayacak bir sözünüz ne de söz söyleyecek bir uzvunuz kalır.” dedi.

 

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker’in sosyal medya paylaşımı şu şekilde;

“Uyuşturucu ile mücadele ederiz GÖRMEZSİNİZ,

Derece yapan sporcularımızı DUYMAZSINIZ,

Çalıştayları, bilim fuarlarını hiç BİLMEZSİNİZ,

Bilgi yarışmalarını HATIRLAMAZSINIZ,

Yediğiniz ekmeği, içtiğiniz suyu SAYMAZSINIZ,

açık adres verip, gençliği provake etmeye çalışarak kudurmuş gibi herşeye rağmen size hanımefendi diyenlere lan-lun diye  ağzınızdan köpükler çıkararak çığırtkanlık yaparsınız. Üstüne bir de sağduyu ve saygıdan bahsedersiniz. Yapacağınızı yaptınız. Yüzünüzü gösterdiniz. Sabrımızı zorlayarak varabileceğiniz her yer sizin zararınızadır. Bize kötü söyletmeyin, sizi insandan sayıp davetinize icabet de ederiz lakin herkesten iyi siz bilirsiniz ki biz gelirsek ne basına açıklayacak bir sözünüz ne de söz söyleyecek bir uzvunuz kalır.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.