Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uğur ve Türk Eğitim Sen Nereye Koşuyor ?

EĞİTİM 28.11.2016 - 11:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uğur ve Türk Eğitim Sen Nereye Koşuyor ?

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur sendikal çalışmalarını şahsi çalışmaları için yapması büyük tepkilere neden oluyor.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur sendikal çalışmalarını şahsi çalışmaları için yapması büyük tepkilere neden oluyor.   Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur’ıun son yıllarda yapmış olduğu çalışmalar geçmişi adeta mumla aratıyor. Nitekim Uğur kendi çıkarları ve siyasi geleceği doğrultusunda Türk Eğitim Sen sendikasını adeta kendi emelleri ile kullanırken kendisinin eğitimci mi, gazeteci mi yoksa siyasetçi mi olduğu merak ediliyor.   Sendikanın resmi sitesini adeta kendi çıkarları doğrultusunda kendine adeta bir silah gibi kullanan Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur yapmış olduğu bu çalışmalar sonrasında kendi üyelerinden bile tepkiler almaya başladı.   Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur sendikal çalışmalarından daha çok MHP kimliği ile önüne geçen herkesi adeta eleştirirken kendisine soramadan geçemeyeceğiz. Sendikacı mısın yoksa eğitimci mi, yoksa siyasetçi mi kararını ver ?   Lale Haber Merkezi doğruları söyleyerek haber yaptığı her kesime ziyaret edip adeta kendine destek arayan Mustafa Uğur'un şimdi nasıl bir tavır takınacağını ise merak ediliyor?   Lale Haber Merkezi olarak eğitim dosyası açıyoruz, Nevşehir'de eğitim , eğitim sendikaları ve idareciler gerçekler asla sır değildir ?     
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur sendikal çalışmalarını şahsi çalışmaları için yapması büyük tepkilere neden oluyor.

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur sendikal çalışmalarını şahsi çalışmaları için yapması büyük tepkilere neden oluyor.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur’ıun son yıllarda yapmış olduğu çalışmalar geçmişi adeta mumla aratıyor. Nitekim Uğur kendi çıkarları ve siyasi geleceği doğrultusunda Türk Eğitim Sen sendikasını adeta kendi emelleri ile kullanırken kendisinin eğitimci mi, gazeteci mi yoksa siyasetçi mi olduğu merak ediliyor.

 

Sendikanın resmi sitesini adeta kendi çıkarları doğrultusunda kendine adeta bir silah gibi kullanan Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur yapmış olduğu bu çalışmalar sonrasında kendi üyelerinden bile tepkiler almaya başladı.

 

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur sendikal çalışmalarından daha çok MHP kimliği ile önüne geçen herkesi adeta eleştirirken kendisine soramadan geçemeyeceğiz. Sendikacı mısın yoksa eğitimci mi, yoksa siyasetçi mi kararını ver ?

 

Lale Haber Merkezi doğruları söyleyerek haber yaptığı her kesime ziyaret edip adeta kendine destek arayan Mustafa Uğur'un şimdi nasıl bir tavır takınacağını ise merak ediliyor?

 

Lale Haber Merkezi olarak eğitim dosyası açıyoruz, Nevşehir'de eğitim , eğitim sendikaları ve idareciler gerçekler asla sır değildir ? 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.