Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uğur, Nevşehir'de Tutarsızlığı İle Artık Nam Salıyor

EĞİTİM 21.01.2017 - 11:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uğur, Nevşehir'de Tutarsızlığı İle Artık Nam Salıyor

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur Nevşehir’de bugüne kadar geçimsizliği ile ön plana çıkmaya devam ediyor.
Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur Nevşehir’de bugüne kadar geçimsizliği ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Tabi birde her şeyi bahane eden medyada yer almak için hiç bir şeyi kaçırmayan Uğur, sırf gazetelere , haber sitelere çıkmak için adeta çaba harcıyor ancak Sendikası halen Nevşehirde kan kaybediyor.    Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur bugüne kadar Nevşehir’de başarılı işlere imza atamaları bile eleştirmeye devam ederken kendi çıkarları doğrultusunda yönetmiş olduğu sendikasını da zayıflatmaya devam ediyor.   Son günlerde AK Parti Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Hasan Ünver’in stadyum projesi için teşekkür etmek yerine eleştirmesi büyük tepkilere neden olmuştu.   AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e yakınlığı ile bilinen Nevşehir Spor Kulüp Başkanı ve iş adamı Muzaffer Leblebici’nin bile Nevşehir’e yatırım yapmasını sahiplenen Uğur son olarak Kasım ayında Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’in en az 5-6 yıl Nevşehir’de görev yapması gerektiğini bir radyo programına açıklamasının ardından 2 ay sonra çark etmesi ise bu adam ne yapıyor sorularını da akıllara getirdi.   Uğur son olarak 19 Ocak tarihinde ise bir takım basın kuruluşlarına sipariş haber yaptırarak “Milli Eğitim Müdürüne Çok Sert Açıklama” başlıklı haberi yayınlatmasının ardından kamu oyundan büyük tepki gördü.   22 Kasım tarihinde radyoda bir programda,  Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’i öven Uğur’un işte o açıklamaları; “Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'i Seviyoruz Görev yapan Milli Eğitim Müdürleri'nin en az 5-6 yıl görev yapmaları gerektiğine inanıyorum. Eğitimde güzel projeler ve başarı için ortaya koyulan çalışmalardan verim almak ancak bu kadar zamanda gerçekleştirilebilir zira emek ve başarı zamanla gerçekleşecek şeyler bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Önemli olan Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü makamına oturanların kendini belirli bir kesimin değil de her eğitimcinin müdürü olarak kabul etmeleri, ona göre uygulamalara imza atmaları ve görev yapmaları. Bu anlamda Nevşehir Milli Eğitim Müdürümüz Murat Demir'de bana göre şehrimizde en az 5-6 yıl görev yapmalı tabi ki görev yaptığı sürede en az eleştiri alacak uygulamalara imza atmak şartıyla” ifadelerini kullandı.   Daha önce Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde isteklerin yapılmaması nedeniyle Tuncay Bülbül’e böyle haberleri ile gündemi meşkul eden Mustafa Uğur’un bu sefer Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’e aynı şekilde bir haberde eleştirmesi Müdürden,  Ne İstedin de Vermedi 4 ayda ne değişti yorumları kamuoyunda herkesçe merak konusu oldu.     19 Ocak tarihinde ise Milli Eğitim Müdürü Demir’e yönelik çok sert eleştiri adı altında sipariş haber yaptıran Uğur’un bu tutumu gerek Nevşehir kamu oyu tarafından gerekse Nevşehir Türk Eğitimsen sendika üyeleri tarafından büyük tepkiyle karşılandı.  
Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur Nevşehir’de bugüne kadar geçimsizliği ile ön plana çıkmaya devam ediyor.

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur Nevşehir’de bugüne kadar geçimsizliği ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Tabi birde her şeyi bahane eden medyada yer almak için hiç bir şeyi kaçırmayan Uğur, sırf gazetelere , haber sitelere çıkmak için adeta çaba harcıyor ancak Sendikası halen Nevşehirde kan kaybediyor. 

 

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur bugüne kadar Nevşehir’de başarılı işlere imza atamaları bile eleştirmeye devam ederken kendi çıkarları doğrultusunda yönetmiş olduğu sendikasını da zayıflatmaya devam ediyor.

 

Son günlerde AK Parti Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Hasan Ünver’in stadyum projesi için teşekkür etmek yerine eleştirmesi büyük tepkilere neden olmuştu.

 

AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e yakınlığı ile bilinen Nevşehir Spor Kulüp Başkanı ve iş adamı Muzaffer Leblebici’nin bile Nevşehir’e yatırım yapmasını sahiplenen Uğur son olarak Kasım ayında Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’in en az 5-6 yıl Nevşehir’de görev yapması gerektiğini bir radyo programına açıklamasının ardından 2 ay sonra çark etmesi ise bu adam ne yapıyor sorularını da akıllara getirdi.

 

Uğur son olarak 19 Ocak tarihinde ise bir takım basın kuruluşlarına sipariş haber yaptırarak “Milli Eğitim Müdürüne Çok Sert Açıklama” başlıklı haberi yayınlatmasının ardından kamu oyundan büyük tepki gördü.

 

22 Kasım tarihinde radyoda bir programda,  Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’i öven Uğur’un işte o açıklamaları; “Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'i Seviyoruz Görev yapan Milli Eğitim Müdürleri'nin en az 5-6 yıl görev yapmaları gerektiğine inanıyorum. Eğitimde güzel projeler ve başarı için ortaya koyulan çalışmalardan verim almak ancak bu kadar zamanda gerçekleştirilebilir zira emek ve başarı zamanla gerçekleşecek şeyler bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Önemli olan Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü makamına oturanların kendini belirli bir kesimin değil de her eğitimcinin müdürü olarak kabul etmeleri, ona göre uygulamalara imza atmaları ve görev yapmaları. Bu anlamda Nevşehir Milli Eğitim Müdürümüz Murat Demir'de bana göre şehrimizde en az 5-6 yıl görev yapmalı tabi ki görev yaptığı sürede en az eleştiri alacak uygulamalara imza atmak şartıyla” ifadelerini kullandı.

 

Daha önce Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde isteklerin yapılmaması nedeniyle Tuncay Bülbül’e böyle haberleri ile gündemi meşkul eden Mustafa Uğur’un bu sefer Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’e aynı şekilde bir haberde eleştirmesi Müdürden,  Ne İstedin de Vermedi 4 ayda ne değişti yorumları kamuoyunda herkesçe merak konusu oldu.

 

 

19 Ocak tarihinde ise Milli Eğitim Müdürü Demir’e yönelik çok sert eleştiri adı altında sipariş haber yaptıran Uğur’un bu tutumu gerek Nevşehir kamu oyu tarafından gerekse Nevşehir Türk Eğitimsen sendika üyeleri tarafından büyük tepkiyle karşılandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.