Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Kartlı Su Sayacına Geçiyor

BELEDİYELER 29.04.2016 - 22:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar Kartlı Su Sayacına Geçiyor

Uçhisar’da Kartlı Su Sayacı montaj işlemine başlandı.
Uçhisar Belediyesi Meclisi’nin almış olduğu kararla birlikte elektronik kartlı su sayacı sistemine geçiş, montaj ve entegrasyon işlemleriyle başladı.   Yaklaşık 1200 haneye takılacak olan sayaçlarla ilgili olarak Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan; “Kısa bir süre önce belediye meclisi tarafından alınan kararla yapılacak olan ön ödemeli kartlı su sayacının montajına başlanılmıştır. Bu akıllı sayaçların ve su tesisatının değiştirilmesi tamamen ücretsizdir. Takılan bu sayaçların en önemli özelliği bilinçsizce yapılan su harcamalarının önüne geçilmesidir. Bu sayede vatandaşlarımız tasarruf sağlayacaklardır. Diledikleri kadar kontur yükleyebilecekleri ve ne kadar su harcaması yaptıklarını kolayca takip edebilecekleri bu sayaçların belediyemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.    
Uçhisar’da Kartlı Su Sayacı montaj işlemine başlandı.

Uçhisar Belediyesi Meclisi’nin almış olduğu kararla birlikte elektronik kartlı su sayacı sistemine geçiş, montaj ve entegrasyon işlemleriyle başladı.

 

Yaklaşık 1200 haneye takılacak olan sayaçlarla ilgili olarak Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan; “Kısa bir süre önce belediye meclisi tarafından alınan kararla yapılacak olan ön ödemeli kartlı su sayacının montajına başlanılmıştır. Bu akıllı sayaçların ve su tesisatının değiştirilmesi tamamen ücretsizdir. Takılan bu sayaçların en önemli özelliği bilinçsizce yapılan su harcamalarının önüne geçilmesidir. Bu sayede vatandaşlarımız tasarruf sağlayacaklardır. Diledikleri kadar kontur yükleyebilecekleri ve ne kadar su harcaması yaptıklarını kolayca takip edebilecekleri bu sayaçların belediyemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.