MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar'de Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

BELEDİYELER 22.08.2016 - 14:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar'de Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

NEVŞEHİR(İHA)- Uçhisar Belediyesi ekipleri kaldırım bordürlerini boyama çalışmalarına devam ediyor.
  NEVŞEHİR(İHA)- Uçhisar Belediyesi ekipleri kaldırım bordürlerini boyama çalışmalarına devam ediyor. Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan çalışmalarla ilgili olarak alt yapı üst yapı ve çevre düzenleme-güzelleştirme çalışmaları ile daha güzel, modern ve yaşanabilir bir Uçhisar için tüm belediye ekiplerini seferber ettiklerini söyledi. Başkan Karaaslan, açıklamasında “Ekiplerimizle yaptığımız çocuk parkları, oturma ve spor alanları oluşturmak gibi çalışmalarımızla beraber mahallelerimizde, bir taraftan mevsim dolayısıyla yabani otları temizlerken bir taraftan da çevre düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Bunun yanında mahallelerimizdeki kaldırımların bordürlerini sarı ve beyaz renklerle boyayarak sokaklara daha hoş bir görünüm kazandırıyoruz.” dedi.
NEVŞEHİR(İHA)- Uçhisar Belediyesi ekipleri kaldırım bordürlerini boyama çalışmalarına devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(İHA)- Uçhisar Belediyesi ekipleri kaldırım bordürlerini boyama çalışmalarına devam ediyor.

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan çalışmalarla ilgili olarak alt yapı üst yapı ve çevre düzenleme-güzelleştirme çalışmaları ile daha güzel, modern ve yaşanabilir bir Uçhisar için tüm belediye ekiplerini seferber ettiklerini söyledi. Başkan Karaaslan, açıklamasında “Ekiplerimizle yaptığımız çocuk parkları, oturma ve spor alanları oluşturmak gibi çalışmalarımızla beraber mahallelerimizde, bir taraftan mevsim dolayısıyla yabani otları temizlerken bir taraftan da çevre düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Bunun yanında mahallelerimizdeki kaldırımların bordürlerini sarı ve beyaz renklerle boyayarak sokaklara daha hoş bir görünüm kazandırıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.