MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar'da bir ilk

KÜLTÜR-SANAT 09.09.2020 - 13:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Uçhisar'da bir ilk

‘Nevşehir’in Medeniyet Kokan Kasabası Uçhisar’ “TEDBİRİMİ DE ALIRIM EĞİTİMİMİ DE “ diyerek Eğitim’e verdiği desteği bir kez daha ortaya koyuyor.
  ‘Nevşehir’in Medeniyet Kokan Kasabası Uçhisar’   “TEDBİRİMİ DE ALIRIM EĞİTİMİMİ DE “ diyerek Eğitim’e verdiği desteği bir kez daha ortaya koyuyor.    Uçhisar Belediyesi; kültüre, sanata ve eğitime verdiği önemle bir ilke imza atıyor. Pandemi sonrası ‘Yeni Normal’ hayatta yüksek hijyen önlemlerinin alınacağı “YAŞAMSAL DEĞİŞİM DÖNÜŞÜM” başlığı adı altında eğitime farklı bir boyut getiriyor. Uçhisar Belediyesi  tarafından desteklenen proje, 11-12-13 Eylül 2020 tarihlerinde başta Yazar Sinan Yağmur olmak üzere bir çok eğitimci söyleşi ve konferanslarıyla başlayacak.   11.09.2020 Cuma günü saat 21.00’da Uçhisar Kale Önü Tasavvuf ve İçsel Huzur Söyleşisiyle sevenleriyle buluşacak olan Sinan Yağmur ‘Tarihe şahitlik eden bir millet olarak bu güzellikleri görmeliyiz, yaşamalıyız ve dinlemeliyiz’ diyor.   2 Gece 3 Gün şeklinde programlanmış olan Yaşamsal Değişim Dönüşüm Projesi tüm Türkiye’den misafirleri ağırlayacak. Aile İçin İletişim, Tasavvuf ve İçsel Huzur, Bilinçaltı, Kuantum Nefes Çalışmaları, Farkındalık ve Motivasyon seminerleri ile devam edecek.   Tüm tedbirler alınarak pandemi sonrası yapılacak olan proje Eğitim adına ilk olma özelliği taşımasıyla birlikte; Yazar Sinan YAĞMUR, Profesyonel Koç ve Eğitmen Serdar Yeşilyurt, Yazar ve Eğitmen Nazan Arısoy, Psikolog ve İlişki Terapisti İlker Öz ve Yazar İbrahim Özbay gibi Türkiye’nin önde gelen yazarlarının bulunacağı projede 7 Workshop gerçekleşecek.   Uçhisar Belediye Başkanı Osman SÜSLÜ proje için;  “Böylesine zor bir süreçte yaşam için tartışmasız en önemli şart olan ‘EĞİTİM’ her alanda yapılmalı ve desteklenmelidir. Uçhisar’lı vatandaşlarımızın da bütün bu tedbirlere uyarak, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılmalarının son derece önemli olduğuna inanıyorum, son olarak TEDBİRİMİ DE ALIRIM EĞİTİMİMİ DE diyerek Uçhisar’da yenilikçi olmaya her daim devam edeceğiz” dedi.   Pandemi sonrası  Uçhisar için ilk defa yapılacak bu söyleşilerin ilki ‘Tasavvuf ve İçsel Huzur’ Söyleşisiyle Yazar Sinan YAĞMUR, Uçhisar Kalesi önünde gerçekleştirecektir. Bu sebeple hijyen kurallarına uyulmasına, sosyal mesafenin korunmasına ve mutlaka maske takılması zorunluluğuna uyulmasına dikkat edilecektir. Halk söyleşisi harici bilgi ve bireysel katılım için 0 506 269 98 61  
‘Nevşehir’in Medeniyet Kokan Kasabası Uçhisar’ “TEDBİRİMİ DE ALIRIM EĞİTİMİMİ DE “ diyerek Eğitim’e verdiği desteği bir kez daha ortaya koyuyor.

 

‘Nevşehir’in Medeniyet Kokan Kasabası Uçhisar’   “TEDBİRİMİ DE ALIRIM EĞİTİMİMİ DE “ diyerek Eğitim’e verdiği desteği bir kez daha ortaya koyuyor.

 

 Uçhisar Belediyesi; kültüre, sanata ve eğitime verdiği önemle bir ilke imza atıyor. Pandemi sonrası ‘Yeni Normal’ hayatta yüksek hijyen önlemlerinin alınacağı “YAŞAMSAL DEĞİŞİM DÖNÜŞÜM” başlığı adı altında eğitime farklı bir boyut getiriyor. Uçhisar Belediyesi  tarafından desteklenen proje, 11-12-13 Eylül 2020 tarihlerinde başta Yazar Sinan Yağmur olmak üzere bir çok eğitimci söyleşi ve konferanslarıyla başlayacak.   11.09.2020 Cuma günü saat 21.00’da Uçhisar Kale Önü Tasavvuf ve İçsel Huzur Söyleşisiyle sevenleriyle buluşacak olan Sinan Yağmur ‘Tarihe şahitlik eden bir millet olarak bu güzellikleri görmeliyiz, yaşamalıyız ve dinlemeliyiz’ diyor.

 

2 Gece 3 Gün şeklinde programlanmış olan Yaşamsal Değişim Dönüşüm Projesi tüm Türkiye’den misafirleri ağırlayacak. Aile İçin İletişim, Tasavvuf ve İçsel Huzur, Bilinçaltı, Kuantum Nefes Çalışmaları, Farkındalık ve Motivasyon seminerleri ile devam edecek.

 

Tüm tedbirler alınarak pandemi sonrası yapılacak olan proje Eğitim adına ilk olma özelliği taşımasıyla birlikte; Yazar Sinan YAĞMUR, Profesyonel Koç ve Eğitmen Serdar Yeşilyurt, Yazar ve Eğitmen Nazan Arısoy, Psikolog ve İlişki Terapisti İlker Öz ve Yazar İbrahim Özbay gibi Türkiye’nin önde gelen yazarlarının bulunacağı projede 7 Workshop gerçekleşecek.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Osman SÜSLÜ proje için;  “Böylesine zor bir süreçte yaşam için tartışmasız en önemli şart olan ‘EĞİTİM’ her alanda yapılmalı ve desteklenmelidir. Uçhisar’lı vatandaşlarımızın da bütün bu tedbirlere uyarak, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılmalarının son derece önemli olduğuna inanıyorum, son olarak TEDBİRİMİ DE ALIRIM EĞİTİMİMİ DE diyerek Uçhisar’da yenilikçi olmaya her daim devam edeceğiz” dedi.

 

Pandemi sonrası  Uçhisar için ilk defa yapılacak bu söyleşilerin ilki ‘Tasavvuf ve İçsel Huzur’ Söyleşisiyle Yazar Sinan YAĞMUR, Uçhisar Kalesi önünde gerçekleştirecektir. Bu sebeple hijyen kurallarına uyulmasına, sosyal mesafenin korunmasına ve mutlaka maske takılması zorunluluğuna uyulmasına dikkat edilecektir.

Halk söyleşisi harici bilgi ve bireysel katılım için 0 506 269 98 61

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.