MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Belediyesi Personeli Sertifikalarını Aldılar

BELEDİYELER 10.02.2017 - 13:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar Belediyesi Personeli Sertifikalarını Aldılar

Uçhisar Belediyesi personeli, hizmet içi eğitim sertifikalarını aldı.
Uçhisar Belediyesi personeli, hizmet içi eğitim sertifikalarını aldı.   Uçhisar Belediyesi tarafından yürütülen, Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından 2016 yılı Teknik Destek Programı kapsamında finanse edilen, “Personel Arası İletişim ve Uyumlu Çalışma Eğitim Programı”nı tamamlayan belediye personeli sertifikalarını aldı. Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen sertifika dağıtım törenine, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan ve Ahiler Kalkınma Ajansı Nevşehir Şube Başkan Vekili Bekir Varol ve Uçhisar Belediyesi personeli katıldı.   Başkan Karaaslan, “Eğitim programına desteklerinden dolayı Ahiler Kalkınma Ajansı’na teşekkür ediyorum. Ocak ayı içerisinde yaptığımız eğitim programının başarıya ulaştığına ve sonuçlarının kısa zaman içinde alındığına inanıyorum. Bu tür eğitimlerin tekrarını yıl içinde yapmayı planlıyoruz.” dedi.   Ardından Başkan Karaaslan ve Ahiler Kalkınma Ajansı Nevşehir Şube Başkan Vekili Bekir Varol, eğitimi tamamlayan belediye personeline sertifikalarını takdim etti.  
Uçhisar Belediyesi personeli, hizmet içi eğitim sertifikalarını aldı.

Uçhisar Belediyesi personeli, hizmet içi eğitim sertifikalarını aldı.

 

Uçhisar Belediyesi tarafından yürütülen, Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından 2016 yılı Teknik Destek Programı kapsamında finanse edilen, “Personel Arası İletişim ve Uyumlu Çalışma Eğitim Programı”nı tamamlayan belediye personeli sertifikalarını aldı. Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen sertifika dağıtım törenine, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan ve Ahiler Kalkınma Ajansı Nevşehir Şube Başkan Vekili Bekir Varol ve Uçhisar Belediyesi personeli katıldı.

 

Başkan Karaaslan, “Eğitim programına desteklerinden dolayı Ahiler Kalkınma Ajansı’na teşekkür ediyorum. Ocak ayı içerisinde yaptığımız eğitim programının başarıya ulaştığına ve sonuçlarının kısa zaman içinde alındığına inanıyorum. Bu tür eğitimlerin tekrarını yıl içinde yapmayı planlıyoruz.” dedi.

 

Ardından Başkan Karaaslan ve Ahiler Kalkınma Ajansı Nevşehir Şube Başkan Vekili Bekir Varol, eğitimi tamamlayan belediye personeline sertifikalarını takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.