Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Belediyesi Atatürk Bulvarında Kaldırım Çalışmalarını Tamamladı

BELEDİYELER 17.05.2016 - 14:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar Belediyesi Atatürk Bulvarında Kaldırım Çalışmalarını Tamamladı

Uçhisar Belediyesi, Atatürk Bulvarı’nda kaldırım çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 10.000 metrekare kaldırım döşendi.
  Uçhisar Belediyesi, Atatürk Bulvarı’nda kaldırım çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 10.000 metrekare kaldırım döşendi. Atatürk Bulvarı’nda çift taraflı yapılan kaldırımlar kasaba girişini daha düzenli ve güzel bir görünüme kavuşturdu. Ayrıca, yol boyunca devam eden orta refüjde çimlendirme çalışmalarını da tamamlayan Uçhisar Belediyesi, ana yol hattını daha güzel ve düzenli bir görünüme kavuşturdu. Kasaba halkının aynı zamanda rahatlıkla yürütüşünü yapabileceği bir hat ortaya çıkardıklarını ifade eden Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, “Kasabamızı güzelleştirecek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hemşerilerimizin kasabamıza yakışır bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için elimizden geleni belediye olarak yürütmeye gayret ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin kasabamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.(
Uçhisar Belediyesi, Atatürk Bulvarı’nda kaldırım çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 10.000 metrekare kaldırım döşendi.

 

Uçhisar Belediyesi, Atatürk Bulvarı’nda kaldırım çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 10.000 metrekare kaldırım döşendi. Atatürk Bulvarı’nda çift taraflı yapılan kaldırımlar kasaba girişini daha düzenli ve güzel bir görünüme kavuşturdu. Ayrıca, yol boyunca devam eden orta refüjde çimlendirme çalışmalarını da tamamlayan Uçhisar Belediyesi, ana yol hattını daha güzel ve düzenli bir görünüme kavuşturdu.

Kasaba halkının aynı zamanda rahatlıkla yürütüşünü yapabileceği bir hat ortaya çıkardıklarını ifade eden Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, “Kasabamızı güzelleştirecek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hemşerilerimizin kasabamıza yakışır bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için elimizden geleni belediye olarak yürütmeye gayret ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin kasabamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.(

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.