Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TVNEV’de Kadir Gecesi özel programı yayınlanacak

KÜLTÜR-SANAT 08.05.2021 - 15:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TVNEV’de Kadir Gecesi özel programı yayınlanacak

Nevşehir Belediyesi tarafından Kadir Gecesi’ne özel düzenlenen programda ünlü sanatçı Bahadır Yenişehirlioğlu’nun doyumsuz sohbeti ile birlikte Kur’an-ı Kerim Okuma Yarışması Dünya Birincisi Muhammed Jamal ve sanatçı Murat Belet saat 21.00’da tvnev ekranlarında olacak.
  Kur'an-ı Kerim'de "Bin aydan daha hayırlı" şeklinde tanımlanan Kadir Gecesi bu yıl Kovid-19 tedbirleri kapsamında camilerdeki toplu ibadet ve faaliyetlerin kısıtlanması nedeniyle, evlerde ibadet ve duayla idrak edilecek.   Allah'a yakarmak, kendini muhasebeye çekmek ve Kur'an ile yeniden tanışmak için Müslümanlara büyük fırsat sunan bu gece dolayısıyla Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından muhteşem bir program hazırlandı.   Nevşehir Belediyesi’nin web tv kanalı olan tvnev ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan program saat 22.00’da başlayacak.   Yedi Güzel Adam, Payitaht Abdülhamid ve Sevda Kuşun Kanadında dizilerinden tanıdığımız sanatçı Bahadır Yenişehirlioğlu’nun Kadir Gecesi dolayısıyla gerçekleştireceği sohbet ile başlayacak olan programda Kur’an-ı Kerim Okuma Yarışması Dünya Birincisi Muhammed Jamal Nevşehirlilere kuran ziyafeti sunacak.   Programda daha sonra ise Murat Belet, söyleyeceği ilahi ve ezgilerle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.   Kadir Gecesi Özel Programı saat 22.00’dan itibaren tvnev’in Facebook ve YouTube hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.
Nevşehir Belediyesi tarafından Kadir Gecesi’ne özel düzenlenen programda ünlü sanatçı Bahadır Yenişehirlioğlu’nun doyumsuz sohbeti ile birlikte Kur’an-ı Kerim Okuma Yarışması Dünya Birincisi Muhammed Jamal ve sanatçı Murat Belet saat 21.00’da tvnev ekranlarında olacak.

 

Kur'an-ı Kerim'de "Bin aydan daha hayırlı" şeklinde tanımlanan Kadir Gecesi bu yıl Kovid-19 tedbirleri kapsamında camilerdeki toplu ibadet ve faaliyetlerin kısıtlanması nedeniyle, evlerde ibadet ve duayla idrak edilecek.

 

Allah'a yakarmak, kendini muhasebeye çekmek ve Kur'an ile yeniden tanışmak için Müslümanlara büyük fırsat sunan bu gece dolayısıyla Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından muhteşem bir program hazırlandı.

 

Nevşehir Belediyesi’nin web tv kanalı olan tvnev ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan program saat 22.00’da başlayacak.

 

Yedi Güzel Adam, Payitaht Abdülhamid ve Sevda Kuşun Kanadında dizilerinden tanıdığımız sanatçı Bahadır Yenişehirlioğlu’nun Kadir Gecesi dolayısıyla gerçekleştireceği sohbet ile başlayacak olan programda Kur’an-ı Kerim Okuma Yarışması Dünya Birincisi Muhammed Jamal Nevşehirlilere kuran ziyafeti sunacak.

 

Programda daha sonra ise Murat Belet, söyleyeceği ilahi ve ezgilerle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

 

Kadir Gecesi Özel Programı saat 22.00’dan itibaren tvnev’in Facebook ve YouTube hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.