MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜRSAB Kapadokya Başkanı Aldemir, KGK’ni ziyaret etti

GÜNCEL 25.01.2020 - 14:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TÜRSAB Kapadokya Başkanı Aldemir, KGK’ni ziyaret etti

TÜRSAB Kapadokya Başkanı Talip Aldemir, Küresel Gazeteciler Konseyi İl Başkanlığını ziyaret etti.
  TÜRSAB Kapadokya Başkanı Talip Aldemir, Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret ederek Muammer Başer’e hayırlı olsun temennisinde bulundu. TÜRSAB Kapadokya Başkanı Aldemir, “ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi’nin Nevşehir’de de hızlı bir şekilde teşkilatlanması bizleri de mutlu etti. Bizler her zaman yerel ve ulusal haber ajansı temsilcilerimiz ile iş birliğinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz. Bu kapsamda Nevşehir’de hizmetlerine başlayan Küresel Gazeteciler Konseyi’nin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.   Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) İl Başkanı Muammer Başer’de ziyaretinden dolayı TÜRSAB Kapadokya Başkanı Talip Aldemir’e teşekkür etti.
TÜRSAB Kapadokya Başkanı Talip Aldemir, Küresel Gazeteciler Konseyi İl Başkanlığını ziyaret etti.

 

TÜRSAB Kapadokya Başkanı Talip Aldemir, Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret ederek Muammer Başer’e hayırlı olsun temennisinde bulundu. TÜRSAB Kapadokya Başkanı Aldemir, “ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi’nin Nevşehir’de de hızlı bir şekilde teşkilatlanması bizleri de mutlu etti. Bizler her zaman yerel ve ulusal haber ajansı temsilcilerimiz ile iş birliğinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz. Bu kapsamda Nevşehir’de hizmetlerine başlayan Küresel Gazeteciler Konseyi’nin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) İl Başkanı Muammer Başer’de ziyaretinden dolayı TÜRSAB Kapadokya Başkanı Talip Aldemir’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.