Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜRSAB Başkanı Aldemir’den Lale Haber’e ziyaret

NEVŞEHİR 13.09.2021 - 13:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TÜRSAB Başkanı Aldemir’den Lale Haber’e ziyaret

TÜRSAB Kapadokya Başkanı Talip Aldemir, Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.
  TÜRSAB Kapadokya Başkanı Talip Aldemir beraberinde yönetim kurulu üyesi Erhan Falay ile Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. TÜRSAB Başkanı Talip Aldemir ziyarette yaptığı açıklamada, “ Nevşehir’de uzun yıllardır gazetecilik mesleğini başarıyla icra ettiğinizi hepimiz çok iyi biliyoruz. Yeni yerinizde ve yeni işinizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yine hep birlikte uyum içerisinde çalışacağımızdan en küçük şüphem bulunmuyor. Yeniden yeni göreviniz hayırlı olsun” dedi.   Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’de ziyaretinden dolayı TÜRSAB Başkanı Talip Aldemir ve yönetim kurulu üyesi Erhan Falay’a teşekkür ederken her zaman birlikte çalışmalara aralıksız devam edeceklerini ifade etti.
TÜRSAB Kapadokya Başkanı Talip Aldemir, Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.

 

TÜRSAB Kapadokya Başkanı Talip Aldemir beraberinde yönetim kurulu üyesi Erhan Falay ile Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. TÜRSAB Başkanı Talip Aldemir ziyarette yaptığı açıklamada, “ Nevşehir’de uzun yıllardır gazetecilik mesleğini başarıyla icra ettiğinizi hepimiz çok iyi biliyoruz. Yeni yerinizde ve yeni işinizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yine hep birlikte uyum içerisinde çalışacağımızdan en küçük şüphem bulunmuyor. Yeniden yeni göreviniz hayırlı olsun” dedi.

 

Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’de ziyaretinden dolayı TÜRSAB Başkanı Talip Aldemir ve yönetim kurulu üyesi Erhan Falay’a teşekkür ederken her zaman birlikte çalışmalara aralıksız devam edeceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.