Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türkiye Hakkındaki Dünya Basını Ne Dedi ?

TÜRKİYE GÜNDEMİ 26.07.2016 - 00:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türkiye Hakkındaki Dünya Basını Ne Dedi ?

Türkiye Hakkındaki Dünya Basını Ne Dedi? Darbe Sonrası Dünya Da Basına Türkiye Hakkındaki Yansıyanlar neler
Darbe Sonrası Dünya Da Basına Türkiye Hakkındaki Yansıyanlar Neler ?    İngilizMedyası: Türk halkı anlamsız şekilde bomba atılan, ateş edilen yerlere gidiyor.   ÇeçenKomutan: Türk milleti tüm dünyanın kanını donduracak cesarette, vallahi bu ülkenin düşmesi imkansız.     ArapBasını: Erdoğanın neden bu kadar cesur olduğunu, türk milletini görünce anladık.   Eljazeera: Vatan ne demek, Türkler iyi biliyor tüm dünya´ya gösterdi...     Lübnan Basını: Bizi Türklerin neden yüzyıllarca yönettiğini şimdi anladık, darbe olunca biz kaçtık, onlar ölüme yürüdüler     Al Jazera: "Türkler vatan ne demek tüm dünyaya bir gecede gösterdiler"   L.Figaro:" Türkler meydanlarda sırayla nöbet tutuyor. Yorulan dinlenmek için evine giderken yerine bir kardeşini veya arkadaşını bırakırken bir sıkıntı çıkarsa bana haber ver diyor. Türklerin sıkıntı diye basitçe kastettiği şey tank, helikopter ve uçak!     AP: "Aynen futbolda olduğu gibi şu Türkler çok garip insanlar! Başka ulkelerde darbe olunca halk koşa koşa saklanmaya giderken Türkler koşa koşa meydanlara gidip tekme, tokat, terlik ve kemerlerle tankı topu helikopteri F16 yı döve döve çıktığı yere geri soktu.      
Türkiye Hakkındaki Dünya Basını Ne Dedi? Darbe Sonrası Dünya Da Basına Türkiye Hakkındaki Yansıyanlar neler

Darbe Sonrası Dünya Da Basına Türkiye Hakkındaki Yansıyanlar Neler ? 

 


İngilizMedyası: Türk halkı anlamsız şekilde bomba atılan, ateş edilen yerlere gidiyor.

 


ÇeçenKomutan: Türk milleti tüm dünyanın kanını donduracak cesarette, vallahi bu ülkenin düşmesi imkansız.

 

 


ArapBasını: Erdoğanın neden bu kadar cesur olduğunu, türk milletini görünce anladık.

 


Eljazeera: Vatan ne demek, Türkler iyi biliyor tüm dünya´ya gösterdi...

 

 


Lübnan Basını: Bizi Türklerin neden yüzyıllarca yönettiğini şimdi anladık, darbe olunca biz kaçtık, onlar ölüme yürüdüler

 

 

Al Jazera: "Türkler vatan ne demek tüm dünyaya bir gecede gösterdiler"

 



L.Figaro:" Türkler meydanlarda sırayla nöbet tutuyor. Yorulan dinlenmek için evine giderken yerine bir kardeşini veya arkadaşını bırakırken bir sıkıntı çıkarsa bana haber ver diyor. Türklerin sıkıntı diye basitçe kastettiği şey tank, helikopter ve uçak!

 

 

AP: "Aynen futbolda olduğu gibi şu Türkler çok garip insanlar! Başka ulkelerde darbe olunca halk koşa koşa saklanmaya giderken Türkler koşa koşa meydanlara gidip tekme, tokat, terlik ve kemerlerle tankı topu helikopteri F16 yı döve döve çıktığı yere geri soktu.

 


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.