MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türkiye Gazeteciler Federasyonuna Nevşehir’den 3 Gazeteci Yönetime Seçildi

GÜNCEL 15.10.2018 - 15:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türkiye Gazeteciler Federasyonuna Nevşehir’den 3 Gazeteci Yönetime Seçildi

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) 9. Olağan Genel Kurulu 197 üyenin katılımı ile gerçekleşti. Genel Kurulu 197 oydan 103’ünü alan Yılmaz Karaca kazandı.
  Türkiye’nin yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve Azerbaycan'dan da üye meslek örgütleriyle Türkiye'nin en eski ve en büyük basın meslek örgütü olan TGF’nin 9. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.   Ankara Altınel Otel'de gerçekleşen genel kurulda Yılmaz Karaca ve Mehmet Ali Dim’in listesi yarıştı.   197 delegenin oy kullandığı kongrede Karaca ve ekibi 103, Dim ve ekibi 93 oy aldı. 1 oy geçersiz sayıldı.   Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, TGF’nin yönetim kurulu listesinde yer aldı. Nevşehir delegelerinden Metin Yıldırım Denetleme Kurulu, Alpaslan Körükcü’de Onur Kurulu yedek listede görev aldı.   Genel kurulun ardından konuşan TGF Başkanı Karaca, dostluk içinde geçen kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, “küskünlük, kırgınlık yok, tüm delegelerimizle kucaklaşarak ve bütünleşerek bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yolumuza devam edeceğiz” dedi.   Başkan adayı Dim de kongrede herkesin sağduyulu olduğunu ifade ederek, “TGF’ye yakışır bir kongre yaptık. Tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da TGF’nin bir neferi olmaya devam edeceğim” diye konuştu.   TGF Yönetim Kurulu Üyesi seçilen Bayram Ekici de “Nevşehir’e ilk defa böyle bir görev verildi. Biz Nevşehir’i her platformda en iyi şekilde temsil etmeye gayret ettik. Bugünden sonra da bu böyle devam edecek. TGF’nin Yönetim Kurulu listesinde olmak Nevşehir adına gurur verici. Bize bu görevi layık gören TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca’ya teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) 9. Olağan Genel Kurulu 197 üyenin katılımı ile gerçekleşti. Genel Kurulu 197 oydan 103’ünü alan Yılmaz Karaca kazandı.

 

Türkiye’nin yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve Azerbaycan'dan da üye meslek örgütleriyle Türkiye'nin en eski ve en büyük basın meslek örgütü olan TGF’nin 9. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

 

Ankara Altınel Otel'de gerçekleşen genel kurulda Yılmaz Karaca ve Mehmet Ali Dim’in listesi yarıştı.

 

197 delegenin oy kullandığı kongrede Karaca ve ekibi 103, Dim ve ekibi 93 oy aldı. 1 oy geçersiz sayıldı.

 

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, TGF’nin yönetim kurulu listesinde yer aldı. Nevşehir delegelerinden Metin Yıldırım Denetleme Kurulu, Alpaslan Körükcü’de Onur Kurulu yedek listede görev aldı.

 

Genel kurulun ardından konuşan TGF Başkanı Karaca, dostluk içinde geçen kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, “küskünlük, kırgınlık yok, tüm delegelerimizle kucaklaşarak ve bütünleşerek bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

Başkan adayı Dim de kongrede herkesin sağduyulu olduğunu ifade ederek, “TGF’ye yakışır bir kongre yaptık. Tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da TGF’nin bir neferi olmaya devam edeceğim” diye konuştu.

 

TGF Yönetim Kurulu Üyesi seçilen Bayram Ekici de “Nevşehir’e ilk defa böyle bir görev verildi. Biz Nevşehir’i her platformda en iyi şekilde temsil etmeye gayret ettik. Bugünden sonra da bu böyle devam edecek. TGF’nin Yönetim Kurulu listesinde olmak Nevşehir adına gurur verici. Bize bu görevi layık gören TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca’ya teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.