MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türker, Uluslararası gençlik kongresine katıldı

SİYASET 20.05.2019 - 12:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türker, Uluslararası gençlik kongresine katıldı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığı, Millî Mücadele’nin 100. yılı münasebetiyle 18-19 Mayıs tarihlerinde Samsun’da Uluslararası Gençlik Kongresi düzenlendi.
  Açılış programı ve ilk günkü oturumlara ise MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kâmil Aydın, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyüp Yıldız, MHP MYK Üyesi Doç. Dr. Muhammet Koçak, MHP MYK Üyesi Ali Güler, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, MHP Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılavuz, Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticileri, Ülkü Ocakları İl Başkanları, TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Sıddık Korkmaz, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Saraç pek çok akademisyen ve dinleyici katıldı.    3 Gün süren kongrede İl Ocak Başkanı Ali Türker, İl Başkanları ve Genel Merkez yöneticileri de bire bir istişarelerde bulundu.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığı, Millî Mücadele’nin 100. yılı münasebetiyle 18-19 Mayıs tarihlerinde Samsun’da Uluslararası Gençlik Kongresi düzenlendi.

 

Açılış programı ve ilk günkü oturumlara ise MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kâmil Aydın, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyüp Yıldız, MHP MYK Üyesi Doç. Dr. Muhammet Koçak, MHP MYK Üyesi Ali Güler, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, MHP Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılavuz, Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticileri, Ülkü Ocakları İl Başkanları, TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Sıddık Korkmaz, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Saraç pek çok akademisyen ve dinleyici katıldı. 

 

3 Gün süren kongrede İl Ocak Başkanı Ali Türker, İl Başkanları ve Genel Merkez yöneticileri de bire bir istişarelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.