Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Eğitim Sen yönetimi, Milli Eğitim Müdürü Demir’i ziyaret etti

EĞİTİM 22.02.2019 - 15:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Eğitim Sen yönetimi, Milli Eğitim Müdürü Demir’i ziyaret etti

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç ve beraberindekiler, Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’i ziyaret etti.
  Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanlığı tarafından Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’i ziyaret etmesinin ardından şu açıklamada bulunuldu;   “Türk Eğitim Sen Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’i ziyaret ederek 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının 2.Döneminin ilimize ve ülkemize hayırlı olması dileklerini iletti. Türk Eğitim Sen Kurum ziyaretleri sendikal çalışmaları sırasında eğitim çalışanlarının ilettiği problemler ve Türk Eğitim Sen’in ideal eğitim anlayışı üzerine fikir teatisinde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken STK’ların eğitimin gelişmesi ve demokratik toplum oluşmasındaki önemini vurguladı.”
Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç ve beraberindekiler, Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’i ziyaret etti.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanlığı tarafından Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’i ziyaret etmesinin ardından şu açıklamada bulunuldu;

 

“Türk Eğitim Sen Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’i ziyaret ederek 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının 2.Döneminin ilimize ve ülkemize hayırlı olması dileklerini iletti. Türk Eğitim Sen Kurum ziyaretleri sendikal çalışmaları sırasında eğitim çalışanlarının ilettiği problemler ve Türk Eğitim Sen’in ideal eğitim anlayışı üzerine fikir teatisinde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken STK’ların eğitimin gelişmesi ve demokratik toplum oluşmasındaki önemini vurguladı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.