Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Eğitim Sen üye sayısını artırmaya devam ediyor

EĞİTİM 20.05.2019 - 08:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Eğitim Sen üye sayısını artırmaya devam ediyor

Sendikalar arasındaki yetki süreci ilçelerde tamamlandı
  Sendikalar arasındaki yetki süreci ilçelerde tamamlandı. Merkez İlçe ve Üniversitede ise önümüzdeki hafta atılacak imzalar ile tamamlanacak. İlçeler bazında Avanos İlçesinde yetkili sendika Türk Eğitim Sen olurken diğer ilçelerde EBS yetkili sendika oldu. Ancak üye sayılarındaki artış ve azalmalarda dikkat çeken bir ayrıntı var. 2018 Mayıs ayından 2019 Mayısına kadar geçen sürede İlçeler bazında Eğitim Bir-Sen’in üye sayısında azalma meydana gelirken Türk Eğitim Sen’in üye sayısında artış gerçekleşti.   Türk Eğitim Sen Nevşehir İl Başkanı Tayfur Urgenç; konu ile ilgili yaptığı açıklamada İlçeler bazında Avanos ilçesinde yetkili sendika olduk. Diğer ilçelerimiz için ise çalışmalarımızı artırarak sürdürüyoruz. İlçelerimizde geçen sene 2018 Mayıs mutabakatı ile 2019 Mayıs mutabakatı sayılarına göre üye artışı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Biz adaleti, hakkı, eşitliği, şeffaflığı esas alan bir anlayışı yerleştirmeye çalışıyoruz. Mülakata ve torpile karşı çıkarak, objektif bir değerlendirme sisteminden yana tarafız. Özlük ve Mali haklarımızı genişletmeyi hedeflerken Milli ve Manevi değerlerimizi ön plana çıkartan bir anlayışla İnsanı temel alarak çalışmalarımızı yapmaktayız. Biz Sivil Toplum Kuruluşu olarak Sendikacılık yapmaya devam edeceğiz. Bize inanan, destek veren tüm eğitim çalışanlarına gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyorum”  dedi.
Sendikalar arasındaki yetki süreci ilçelerde tamamlandı

 

Sendikalar arasındaki yetki süreci ilçelerde tamamlandı. Merkez İlçe ve Üniversitede ise önümüzdeki hafta atılacak imzalar ile tamamlanacak. İlçeler bazında Avanos İlçesinde yetkili sendika Türk Eğitim Sen olurken diğer ilçelerde EBS yetkili sendika oldu. Ancak üye sayılarındaki artış ve azalmalarda dikkat çeken bir ayrıntı var. 2018 Mayıs ayından 2019 Mayısına kadar geçen sürede İlçeler bazında Eğitim Bir-Sen’in üye sayısında azalma meydana gelirken Türk Eğitim Sen’in üye sayısında artış gerçekleşti.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir İl Başkanı Tayfur Urgenç; konu ile ilgili yaptığı açıklamada İlçeler bazında Avanos ilçesinde yetkili sendika olduk. Diğer ilçelerimiz için ise çalışmalarımızı artırarak sürdürüyoruz. İlçelerimizde geçen sene 2018 Mayıs mutabakatı ile 2019 Mayıs mutabakatı sayılarına göre üye artışı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Biz adaleti, hakkı, eşitliği, şeffaflığı esas alan bir anlayışı yerleştirmeye çalışıyoruz. Mülakata ve torpile karşı çıkarak, objektif bir değerlendirme sisteminden yana tarafız. Özlük ve Mali haklarımızı genişletmeyi hedeflerken Milli ve Manevi değerlerimizi ön plana çıkartan bir anlayışla İnsanı temel alarak çalışmalarımızı yapmaktayız. Biz Sivil Toplum Kuruluşu olarak Sendikacılık yapmaya devam edeceğiz. Bize inanan, destek veren tüm eğitim çalışanlarına gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyorum”  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.