MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Turizm Kentinde PTT Şubesi Var Ama Kapalı

İLÇELER 03.05.2016 - 21:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Turizm Kentinde PTT Şubesi Var Ama Kapalı

Bu mağduriyetlerin ortadan kaldırılması için öncelikle PTT Müdürlüğü yetkililerinden ve yetkili diğer kurum ve kuruluşlardan, bu problemin çözülmesi için gereğinin yapılmasını beklemektedir .
2.150 Nüfusa sahip olan Karacaşar’da yaşayan mahalle sakinleri, Mahallede hizmet veren Ptt şubesinin bir yılı aşkın süredir kapalı olması nedeni ile, hem mahallede yaşayan hem de civar köy olan Basansarnıç Köyün de yaşayan halk oldukça mağdur durumda.   Karacaşar Mahallesi muhtarı Mesut Balcı ; Mahalleden her haneden yurt dışından mutlaka bir hemşehrisi bulunan ve Türkiye’nin bir çok kentinde işçi-memur gibi çalışanı bulunan Karacaşarlılar, Ptt şubesinin kapalı tutulmasından dolayı çeşitli kurum ve kuruluşlardan kendilerine gelen mektup ve önemli evrakların  kahvehanelere gelişi güzel bırakılmasından ve elerine geç ulaşmasından ve kaybolmasından dolayı oldukça şikayetçi olmakta ve mağduriyet yaşamaktadırlar.   Bu mağduriyetlerin ortadan kaldırılması için  öncelikle PTT Müdürlüğü yetkililerinden ve yetkili diğer kurum ve kuruluşlardan, bu problemin çözülmesi için gereğinin yapılmasını  beklemektedir .   2016 yılının gerçekliğine uymayan bu uygulamaların bir an evvel sona erdirilerek, bir çözüm bulunmasını  sabırsızlıkla beklemektedirler.   PTT Müdürlüğü bu duruma nasıl bir cevap verecek ?    Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün Gülşehir ilçesine her ziyaretlerinde uğrak yeri olan Karacaşar Mahallesinin bu sorununa sessiz kalacak mı ?   
Bu mağduriyetlerin ortadan kaldırılması için öncelikle PTT Müdürlüğü yetkililerinden ve yetkili diğer kurum ve kuruluşlardan, bu problemin çözülmesi için gereğinin yapılmasını beklemektedir .

2.150 Nüfusa sahip olan Karacaşar’da yaşayan mahalle sakinleri, Mahallede hizmet veren Ptt şubesinin bir yılı aşkın süredir kapalı olması nedeni ile, hem mahallede yaşayan hem de civar köy olan Basansarnıç Köyün de yaşayan halk oldukça mağdur durumda.

 

Karacaşar Mahallesi muhtarı Mesut Balcı ; Mahalleden her haneden yurt dışından mutlaka bir hemşehrisi bulunan ve Türkiye’nin bir çok kentinde işçi-memur gibi çalışanı bulunan Karacaşarlılar, Ptt şubesinin kapalı tutulmasından dolayı çeşitli kurum ve kuruluşlardan kendilerine gelen mektup ve önemli evrakların  kahvehanelere gelişi güzel bırakılmasından ve elerine geç ulaşmasından ve kaybolmasından dolayı oldukça şikayetçi olmakta ve mağduriyet yaşamaktadırlar.

 

Bu mağduriyetlerin ortadan kaldırılması için  öncelikle PTT Müdürlüğü yetkililerinden ve yetkili diğer kurum ve kuruluşlardan, bu problemin çözülmesi için gereğinin yapılmasını  beklemektedir .  

2016 yılının gerçekliğine uymayan bu uygulamaların bir an evvel sona erdirilerek, bir çözüm bulunmasını  sabırsızlıkla beklemektedirler.

 

PTT Müdürlüğü bu duruma nasıl bir cevap verecek ? 

 

Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün Gülşehir ilçesine her ziyaretlerinde uğrak yeri olan Karacaşar Mahallesinin bu sorununa sessiz kalacak mı ? 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.