MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜGVA'dan Nevşehirli Gençlere Çağrı

NEVŞEHİR 08.02.2018 - 13:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TÜGVA'dan Nevşehirli Gençlere Çağrı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı, Vakfın, büyük bir gençlik hareketi olduğuna dikkat çekerek, kapılarının Nevşehirli gençlere açık olduğunu söyleyerek, birlik çağrısında bulundu.
  TÜGVA'nın çalışmaları ve amaçları hakkında bilgiler veren Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı, vakıf olarak erdemli gençler yetiştirmek istediklerinin altını çizdi.   “Türkiye Gençlik Vakfı, dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş yeni nesil bir gençlik vakfıdır” diyen Ellialtı, gençleri TÜGVA’ya üye olmaya çağırdı.   TÜGVA’nın, geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan bir gençlik için çalıştığına işaret eden Ellilatı; “Öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, merhametli, başarılı ve sorumluluk sahibi gençlerin, yeni nesil projeler hazırlarken kendilerini geliştirdikleri bir vakıf kültürüne sahiptir. Adalet, ahlak, birlik, iyilik ve özgürlük değerlerini benimsemiş gönüllü gençleri ile daha iyi bir dünya hayaliyle çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürmektir. Vakfımızın faaliyet alanları genellikle her kesime hitap edecek şekilde düzenlenmiştir. Ortaokul koordinatörlük vasıtasıyla ortaokul öğrencilerinden tutunda üniversite öğrencileri, bayan kardeşlerimize hemen hemen bütün kesimlere hitap etmektedir. Bu çalışmalar içinde birçok kapsamlı etkinliği bulunduruyor. Öğrencilere burs imkanından tutunda, seminerlerden, konferanslara, toplu gezilere kadar birçok etkinlik yapıyoruz. Bu etkinlikle gençleri geleceğe hazırlıyor. Geleceğe hazırladığımız gençleri de erdemli bir birey olarak yetiştirmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız faaliyetlerle de vakfımızın bu konuda ne kadar önemli bir yol kaydettiğinin göstergesidir. Bizler ülkesini, vatanını seven ahlaklı bireyler yetiştirip, toplum düzenini oluşturma adına verdiğimiz mücadeleyi her zaman devam ettireceğiz” diye konuştu.   Ellialtı, gençlerin TÜGVA ile birlikte vatanı seven, dinine sahip çıkan, geleceğe erdemli ve umutla bakan bireyler haline geldiğini belirterek; “Bu yüzden her gencin TÜGVA altında kendine bir yer bulması için uğraşıyoruz. Ben herkesin vakfımıza gelip en azından buradaki ortamı görmesini isterim. Facebook sayfamız ve sitemiz üzerinden üye olmak isteyen bütün kardeşlerimizin üyeliğini üyelik formu sayesinde alabiliyoruz. .Bu sayede üyelerimiz tüm faaliyetlerimizden haberdar olabiliyor. Onlar içinde bizim içinde en kolay yöntem bu. Ama temsilciliklerimizi ziyaret eden kardeşlerimizin üyeliklerini de ordan kabul ediyoruz. Üye olmak isteyen herkes için de kapımız açık” diye konuştu.   İletişim Tel: 0554 320 94 76 Sefa IRMAK İletişim Adres: Yeni Mahalle Milli İrade Caddesi Sahil İş hanı No: 18/1 Merkez / Nevşehir
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı, Vakfın, büyük bir gençlik hareketi olduğuna dikkat çekerek, kapılarının Nevşehirli gençlere açık olduğunu söyleyerek, birlik çağrısında bulundu.

 

TÜGVA'nın çalışmaları ve amaçları hakkında bilgiler veren Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı, vakıf olarak erdemli gençler yetiştirmek istediklerinin altını çizdi.

 

“Türkiye Gençlik Vakfı, dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş yeni nesil bir gençlik vakfıdır” diyen Ellialtı, gençleri TÜGVA’ya üye olmaya çağırdı.

 

TÜGVA’nın, geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan bir gençlik için çalıştığına işaret eden Ellilatı; “Öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, merhametli, başarılı ve sorumluluk sahibi gençlerin, yeni nesil projeler hazırlarken kendilerini geliştirdikleri bir vakıf kültürüne sahiptir. Adalet, ahlak, birlik, iyilik ve özgürlük değerlerini benimsemiş gönüllü gençleri ile daha iyi bir dünya hayaliyle çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürmektir. Vakfımızın faaliyet alanları genellikle her kesime hitap edecek şekilde düzenlenmiştir. Ortaokul koordinatörlük vasıtasıyla ortaokul öğrencilerinden tutunda üniversite öğrencileri, bayan kardeşlerimize hemen hemen bütün kesimlere hitap etmektedir. Bu çalışmalar içinde birçok kapsamlı etkinliği bulunduruyor. Öğrencilere burs imkanından tutunda, seminerlerden, konferanslara, toplu gezilere kadar birçok etkinlik yapıyoruz. Bu etkinlikle gençleri geleceğe hazırlıyor. Geleceğe hazırladığımız gençleri de erdemli bir birey olarak yetiştirmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız faaliyetlerle de vakfımızın bu konuda ne kadar önemli bir yol kaydettiğinin göstergesidir. Bizler ülkesini, vatanını seven ahlaklı bireyler yetiştirip, toplum düzenini oluşturma adına verdiğimiz mücadeleyi her zaman devam ettireceğiz” diye konuştu.

 

Ellialtı, gençlerin TÜGVA ile birlikte vatanı seven, dinine sahip çıkan, geleceğe erdemli ve umutla bakan bireyler haline geldiğini belirterek; “Bu yüzden her gencin TÜGVA altında kendine bir yer bulması için uğraşıyoruz. Ben herkesin vakfımıza gelip en azından buradaki ortamı görmesini isterim. Facebook sayfamız ve sitemiz üzerinden üye olmak isteyen bütün kardeşlerimizin üyeliğini üyelik formu sayesinde alabiliyoruz. .Bu sayede üyelerimiz tüm faaliyetlerimizden haberdar olabiliyor. Onlar içinde bizim içinde en kolay yöntem bu. Ama temsilciliklerimizi ziyaret eden kardeşlerimizin üyeliklerini de ordan kabul ediyoruz. Üye olmak isteyen herkes için de kapımız açık” diye konuştu.

 

İletişim Tel: 0554 320 94 76 Sefa IRMAK

İletişim Adres: Yeni Mahalle Milli İrade Caddesi Sahil İş hanı No: 18/1 Merkez / Nevşehir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.