Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tofaş Aşkı Kapadokya’da Bir Başka Güzel

ASAYİŞ 28.05.2016 - 15:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Tofaş Aşkı Kapadokya’da Bir Başka Güzel

Kapadokya Bölgesinde gelin ve damat fotoğrafları büyük ilgi görüyor.
Kapadokya Bölgesinde gelin ve damat fotoğrafları büyük ilgi görüyor.  Türkiye’nin çeşitli illerinden Kapadokya’ya gelerek peribacaları eşliğinde gelin ve damat fotoğrafı çektiren çiftlere git gide çoğalıyor.       Nevşehir’de matbaacılık işi ile uğraşan Orhan Arıkan isimli genç hayatını Mesude Yalap ile birleştirdi. Arıkan ve Yalap çifti ise düğün öncesi Kapadokya Bölgesinde en mutlu günlerini peribacaları eşliğinde ölümsüzleştirdi.     Dünyanın en büyük peribacası olan Uçhisar Kalesinde akşam ışıklandırmasıyla birlikte bu anı ölümsüzleştirmek isteyen genç çiftin ise en ilginç fotoğrafı burada objektiflere yansıdı.     Genç gelin adayı Mesude Yalap'ın, damat adayının arabasını iterken fotoğraflanması ise Kapadokya Bölgesinde en ilginç gelin ve damat fotoğrafı oldu.
Kapadokya Bölgesinde gelin ve damat fotoğrafları büyük ilgi görüyor.

Kapadokya Bölgesinde gelin ve damat fotoğrafları büyük ilgi görüyor.  Türkiye’nin çeşitli illerinden Kapadokya’ya gelerek peribacaları eşliğinde gelin ve damat fotoğrafı çektiren çiftlere git gide çoğalıyor.  

 

 

Nevşehir’de matbaacılık işi ile uğraşan Orhan Arıkan isimli genç hayatını Mesude Yalap ile birleştirdi. Arıkan ve Yalap çifti ise düğün öncesi Kapadokya Bölgesinde en mutlu günlerini peribacaları eşliğinde ölümsüzleştirdi.

 

 

Dünyanın en büyük peribacası olan Uçhisar Kalesinde akşam ışıklandırmasıyla birlikte bu anı ölümsüzleştirmek isteyen genç çiftin ise en ilginç fotoğrafı burada objektiflere yansıdı.

 

 

Genç gelin adayı Mesude Yalap'ın, damat adayının arabasını iterken fotoğraflanması ise Kapadokya Bölgesinde en ilginç gelin ve damat fotoğrafı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.